3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Προς την έξοδο ο Κολοβός.Έρχεται ο Ουζόχο

By on 3 Ιουλίου, 2019 0 5520 Views

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους Ομόνοια και Δημήτρης Κολοβός. Το θέμα συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές, σε πολύ φιλικό κλίμα.

Επιθυμία του Ελλαδίτη επιθετικού είναι όπως φαίνεται να αποχωρήσει από την Ομόνοια και να επιστρέψει πιθανότατα στην Ελλάδα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του (δημοσιεύματα θέλουν τον Ατρόμητο του Γιάννη Αναστασίου να ενδιαφέρεται για τον παίκτη), αισθάνεται δηλαδή ότι θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο να επαναπατριστεί.

Οι «πράσινοι» δεν είναι αρνητικοί σε πιθανή παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, εφόσον έρθει μια πρόταση που θα τους ικανοποιεί οικονομικά. Δεν θα σταθούν δηλαδή εμπόδιο σε μετακίνηση του Ελλαδίτη σε άλλη ομάδα, αφού αυτή είναι και η επιθυμία του ιδίου, με την προϋπόθεση, ότι θα πάρουν ένα σεβαστό ποσό. Συνεπώς όλα πλέον είναι πιθανά…

Σε μία άλλη εξέλιξη, οριστική είναι η συμφωνία της Ομόνοιας με την Λα Κορούνια για τον Ουζόχο και ο Νιγηριανός τερματοφύλακας είναι πιθανό ακόμη και αύριο Πέμπτη να ανακοινωθεί.