13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024

Cytavision:Δέκα ευρώ μείωση στο Super Pack ( 35.90 ευρώ)

By on 3 Ιουλίου, 2019 0 901 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Cyta Λευτέρης Χρίστου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την  προσπάθεια που δεν καρποφόρησε για κοινή πλατφόρμα, το περιεχόμενο της Cytavision και για την μείωση του Super Pack.

Για την προσπάθεια που έγινε για κοινή τηλεοπτική πλατφόρμα; «Δεν φαίνεται να προχωρεί αυτό. Έγινε μια προσπάθεια αλλά δεν καρποφόρησε. Συνεχίζει η Cytavision την πορεία της με το πολύ πλούσιο περιεχόμενο που έχει. Προχωρήσαμε και σε κάποιες σημαντικές προσφορές σε υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες και αρχίζουμε την εκστρατεία ενημέρωσης. Είναι καλές οι προσφορές και θα αγκαλιαστούν από τον κόσμο».

Για το περιεχόμενο της Cytavision: «Η Cytavision διατηρεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πρωταθλήματος Cyta. Θα μεταδώσει 112 από τους 190 αγώνες πρωταθλήματος. Εξακολουθούμε να είμαστε πολύ δυνατοί και δεν πρέπει κανείς να ξεχνά και το υπόλοιπο αθλητικό περιεχόμενο. Έχουμε τις μεγάλες διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Κύπελλα. Έχουμε την Φόρμουλα 1 το Μoto gp το WRC και είμαστε πολύ δυνατοί στο τένις»

Για τις τιμές; «Έχουμε ανακοινώσει μια ειδική προσφορά για τους πελάτες μας. Θα μπορούν να έχουν το Super Pack στα 35.90 ευρώ, δέκα ευρώ μείωση σε σχέση με το προηγούμενο και οι νέοι πελάτες μπορούν να το δουν για τρεις μήνες δωρεάν. Την Δευτέρα θα δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε».

Τι θα γίνει με τους πελάτες που δεν έχουν internet με την Cyta«Υπάρχει μια μικρή επιπρόσθετη χρέωση στις περιπτώσεις αυτές. Είναι χρέωση για την χάλκινη γραμμή που είναι απαραίτητη».

Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο; «Αν αναλογιστούμε το περιεχόμενο της Cytavision και την τιμή η επιλογή θα είναι μονόδρομος».

Η μείωση των 10 ευρώ είναι μόνο για το Super Pack ή για όλα τα πακέτα; «Η προσφορά είναι μόνο για το Super Pack που έχει το πλήρες πακέτο θεματικό και αθλητικό».