6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έχασε απο τη Ζίλινα το ΑΠΟΕΛ.Έκανε δοκιμές ο Τραμετσάνι

Έχασε απο τη Ζίλινα το ΑΠΟΕΛ.Έκανε δοκιμές ο Τραμετσάνι

By on 4 Ιουλίου, 2019 0 4217 Views

Την ήττα με 1-0 από την Ζίλινα στο δεύτερο του φιλικό επί Αυστριακού εδάφους γνώρισε το ΑΠΟΕΛ. Ο Πάολο Τραμετσάνι δοκίμασε κάποια πράγματα, χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές και έβγαλε τα συμπεράσματα του. Τα συμπεράσματα ανήκουν μόνο σε αυτόν αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα έδειξε να δυσκολεύεται επιθετικά και δύσκολα δημιουργούσε φάσεις. Πέραν από κάποιες καλές προϋποθέσεις, ένα μακρινό σουτ του Μπέζιακ που σταμάτησε στο δοκάρι και μια ευκαιρία του Αντωνίου στο 87΄ δεν επέδειξε κάτι ιδιαίτερο επιθετικά αν και κυκλοφόρησε καλά την μπάλα.
Βέβαια και η Ζίλινα με εξαίρεση την φάση του γκολ στο 68΄ (πολύ όμορφο γκολ) δεν έδειξε κάτι άλλο, με το ΑΠΟΕΛ να λειτουργεί πολύ καλά μσοαμυντικά.
Ο Τραμετσάνι τεχνικός μέχρι ο 74΄ πορεύθηκε με τους ίδιους έντεκα, τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και τριπλέτα στην άμυνα τους Βούρο, Λαφράνς και Ιωάννου. Στα άκρα αγωνίστηκαν οι Γιάκολις δεξιά και Μιχαίλοβιτς αριστερά, στην μεσαία γραμμή οι Μάτιτς, Γκέντσογλου και Ντε Βινσέντι και στην επίθεση Τάμαρι και Μπέζιακ. Στην συνέχεια έδωσε χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές αλλάζοντας κάποια πράγματα.
ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Βούρος (74΄ Μερκής), Λαφράνς, Ιωάννου, Μιχαίλοβιτς (78΄ Ζοαοζίνιο), Γκέντσογλου (74΄ Μακρής), Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Γιάκολις, Μπέζιακ (74΄ Αντωνίου).
ΖΙΛΙΝΑ: Βόλεσακ, Ανάνγκ, Μίναρικ, Κράλικ, Σλούκα, Κάσερ, Φάζλαγκιτς, Ντίαζ, Τόμιτς, Μπόζενικ, Ντεμίρι.