6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΛΛΩΝ:Η σκέψη στην Ζαλκίρις αλλά ψάχνει για φορ ολκής

ΑΠΟΛΛΩΝ:Η σκέψη στην Ζαλκίρις αλλά ψάχνει για φορ ολκής

By on 9 Ιουλίου, 2019 0 2252 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλων Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0 λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής στην Λιθουανία για το πρώτο ευρωπαικό ματς με την Ζαλγκίρις Κάουνας την προσεχή Πέμπτη.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο ευρωπαικό ματς είναι πολύ δύσκολο, έχουμε έλλειψη ρυθμού, είχαμε κοπιαστικό ταξίδι θα ταξιδέψουμε και τώρα… το έργο μας είναι εξαιρετικά δύσκολο την Πέμπτη. Θέλουμε να σκοράρουμε ένα ή ακόμα και δύο γκόλ ώστε ν’ αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό απέναντι στην Ζαλγκίρις. Στον α’ γύρο οι ομάδες της Κύπρου είναι φαβορί αλλά μετά αουτσάιτερ. Θεωρώ ότι η πρόκριση στους ομίλους είναι όνειρο απατηλό για τις Κυπριακές ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε την υπέρβαση».

Αγωνιστικά: «Ο Στυλιανού είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων και ο Περέιρα το ίδιο. Ο Χάμπος προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος… οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Αυγουστή θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει αυτή τη στιγμή…»

Εμ’ Πιντά και Καρώ: «Ο πρώτος είναι ανέτοιμος, ο Καρώ για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Είναι λογικό ότι πολλοί ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός αποστολής, δεν μπορει να μεταφέρεται προς τα έξω ότι ένας παίκτης θα φύγει από την ομάδα επειδή είναι εκτος… Επαναφέραμε αρκετό αριθμό ποδοσφαιριστών δεν θεωρώ ότι θα φύγει κάποιος από την ομάδα. Τι θα προκύψει μετά δεν ξέρω».

Νσούε: «Όταν θα έχουμε κάτι επίσημο θα ενημερωθείτε…»

Προυπολογισμός: «Δεν έγιναν ανοίγματα, ο Απόλλωνας απλώνει τα χέρια του μέχρι εκεί που μπορεί.. Ο προυπολογισμός μπορεί να είναι και πιο κάτω φέτος. Ο Απόλλωνας έφερε ποδοσφαιριστές που στις προηγούμενες ομάδες τους αμείβονταν πολύ περισσότερα…»

Αν ενδιαφέρει ο Μάγκλιτσα: «Καλή ερώτηση… ο Μάγκλιτσα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, είναι επαγγελματίας… Έγραψε ιστορία με τον Απόλλωνα, έχουμε διαφορετικό δέσιμο με τον ποδοσφαιριστή όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει στον Απόλλωνα… Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα Μάγκλιτσα».

Μεταγραφικά: «Ψάχνουμε φορ ολκής και για ακόμη έναν τερματοφύλακα…Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, υπομονή απομένουν ακόμη δύο κινήσεις για να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις στο ρόστερ…»

Ρομπερζ: «Ουδεν νεότερο…»