7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΤΙΤΣ: Αν δεν υπάρχει πίεση δεν πετυγχαίνεις τους στόχους σου(Τι λέει για τον Πιέρο)

ΜΑΤΙΤΣ: Αν δεν υπάρχει πίεση δεν πετυγχαίνεις τους στόχους σου(Τι λέει για τον Πιέρο)

By on 9 Ιουλίου, 2019 0 1155 Views

Συνέντευξη σε μέσο της Δανίας παραχώρησε ο μέσος του ΑΠΟΕΛ, Ούρος Μάτιτς.

Μίλησες με τον Πιέρο πριν πας στον ΑΠΟΕΛ;

«Nαι ναι. Και συναντήθηκα μαζί του πριν από δέκα ημέρες στην Κύπρο. Κρατούμε επαφή και με τα άλλα παιδιά της Κοπεγχάγης. Έχουμε το δικό μας γκρουπ στο whatsup και τηλεφωνούμε ο ένας του άλλου».

Σε ενθάρρυνε ο Πιέρος για να υπογράψεις στον ΑΠΟΕΛ;

«Τον ρώτησα πολλά για αυτή την ομάδα και ναι ένας από τους λόγους που είμαι σήμερα εδώ είναι επίσης οι απόψεις του Πιέρου για το σύλλογο».

Μίλησες και με τα άλλα παιδιά για τον Πιέρο και τους είπες ότι είναι λίγο «τρελός»;

«Χαχα! Ναι με την καλή την έννοια λίγο «τρελός». Κάνει αστεία και ωραία ατμόσφαιρα. Είναι η ψυχή της παρέας στην Κοπεγχάγη, ακόμα και αν δεν μπορεί να μιλήσει καλά αγγλικά».

Πότε αντιλήφθηκες ότι ο κύκλος σου στην Κοπεγχάγη έκλεισε;

«Δεν είναι θέμα κύκλου. Απλά ένιωσα ότι αυτή η στιγμή ήταν η κατάλληλη που δεν μπορούσα να συνεχίζω. Εγώ θέλω να παίζω. Δεν είμαι ευτυχισμένος αν είμαι στον πάγκο. Ακόμα και στη Ρεάλ Μαδρίτης να παίζεις, θα έρθει η στιγμή που θα το νιώσεις αυτό».

Και τώρα στον ΑΠΟΕΛ…

«Είμαι ο εαυτός μου και δεν υποκρίνομαι. Ήθελα πάντα ομάδα με ψηλούς στόχους. Ο ΑΠΟΕΛ παίρνει τίτλους και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό τα λέει όλα».

Πως συγκρίνεις τις δύο ομάδες;

«Υπάρχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο οι μεγάλες ομάδες των χωρών τους. Θέλουν να παίζουν Ευρώπη, να κάνουν το νταμπλ και υπάρχει πίεση από τα ΜΜΕ. Αν δεν υπάρχει πίεση δεν πετυγχαίνεις τους στόχους σου».