28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΠΕΣΚΟΥ:Είναι έκπληξη για μένα που δεν θα παίξουμε νύκτα.Φαβορί είναι η ΑΕΚ

ΠΟΠΕΣΚΟΥ:Είναι έκπληξη για μένα που δεν θα παίξουμε νύκτα.Φαβορί είναι η ΑΕΚ

By on 10 Ιουλίου, 2019 0 614 Views

O τεχνικός της Πέτροκουμπ, Λίλιαν Ποπέσκου παραχώρησε δημοσιογραφική διάσκεψη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ήρθαμε στη Λάρνακα. Φαβορί είναι η ΑΕΚ. Έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, με πείρα στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι ανώτεροι από τους δικούς μας ποδοσφαιριστές ατομικά. Εμείς με ομαδικότητα θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είναι για μας ένα επιπλέον τεστ απέναντι στην ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι.

Για το ότι είναι αρκετή ζέστη και το ότι ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 18:30:«Περιμέναμε ότι θα είναι ζέστη αλλά όχι έτσι! Είναι έκπληξη για μένα που δεν θα παίξουμε νύκτα. Και είναι κόλπα αυτά και σε άλλες χώρες παίζουν η ώρα 21:45. Αλλά θα παίξουμε τι να κάνουμε».

Για την ΑΕΚ και ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει: «Δεν έχω πολλές πληροφορίες για την ΑΕΚ. Τέτε και Τρισκόφσκι με Φλοριάν και Γιάννου έχω ξεχωρίσει από τον αντίπαλο. Ένα παιχνίδι έχω παρακολουθήσει στην προετοιμασία της ΑΕΚ αλλά εμείς πρέπει να προσέξουμε στο ομαδικό μας παιχνίδι».

Για το πως βλέπει το παιχνίδι και το αποτέλεσμα: «Μόνο ο Θεός ξέρει το σκορ και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε ένα σκορ και να φέρουμε την πρόκριση στην Μολδαβία».