2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Στο 95΄τιμωρήθηκε η Σλόβαν (1-1).

By on 10 Ιουλίου, 2019 0 2059 Views

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από πλευράς θεάματος και γκραν γκινιόλ φινάλε, η Σουτζέσκα με γκολ του Κογιάσεβιτς στο 90+5 ισοφάρισε το γκολ του Σποράρ(82′) που έδωσε προβάδισμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς εν όψει επαναληπτικού στο Μαυροβούνιο. Θυμίζουμε πως αυτό το ζευγάρι ενδιαφέρει άμεσα το ΑΠΟΕΛ, αφού αυτός που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σλόβαν έχασε πολλές ευκαιρίες όμως στο τέλος τιμωρήθηκε αφού δέχθηκε την ισοφάριση στην εκπνοή του αγώνα αφήνοντας ανοικτή την υπόθεση πρποκριση

82′ ΓΚΟΛ 1-0 για την Σλόβαν! Ο Erik Daniel με επέλαση από δεξιά πέρασε την παράλληλα την πάσα στον Andraz Sporar ο οποίος απλά την έστειλε  από κοντά στα δίκτυα.

90+5′ ΓΚΟΛ 1-1 ισοφαρίζει σε 1-1 η Σουτιέσκα! Καταπληκτική φάση! Ο Damir Kojasevic πέρασε από τους αμυντικούς και αφού βρήκε περισσότερο χώρο, έκανε ένα μακρινό σουτ προς την εστία. Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν την μπάλα να πηγαίνει στην πάνω αριστερή γωνία. 

Slovan Bratislava: Greif, Apau, Rharsalla, Ljubičić, Šporar, Dražić, Ratão (64’Holman), Sukhotskiy, Bozhikov, Bajrić, Čavrić (64’De Kamps)

Sutjeska: Giljen, Ciger, Nedic, Kojašević, B. Janković, Ćetković, Erakovic, Šofranac, Bulatović, Markovic, Marko Vučić.

Διαιτητής: Meshkov V. (Ρωσία)

Γήπεδο: Τέχελνε Πολ (Μπρατισλάβα)