28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Βργκοτς:Ο κόσμος της Ανόρθωσης επιπλέον κίνητρο

By on 11 Ιουλίου, 2019 0 2050 Views

Tις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης παραχώρησε ο Μπράνκο Βργκοτς, ο οποίος μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ανόρθωσης στο youtube αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας, στους λόγους που τον οδήγησαν να συνεχίσει την καριέρα του στην «Μεγάλη Κυρία» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους οπαδούς, τονιζοντας πως τα όσα είδε στην προπόνηση στο Λιοπέτρι ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τον ίδιο.

Ως γνωστό και όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του στην επίσημη πρώτη προπόνηση στο Λιοπέτρι, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα της Αμμοχώστου διετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε από τις Πλάτρες :

Μπράνκο, καλωσόρισες στην ομάδα μας, θέλουμε να μοιραστείς τις πρώτες σου σκέψεις τόσο ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης όσο και από την μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας: «Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Βρίσκομαι στην ομάδα εδώ και τρεις εβδομάδες, μέχρι στιγμής τα πάντα είναι εντάξει, θεωρώ πως βρισκόμαστε σε αρκετά καλό δρόμο αν και υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Από τα όσα έχω συναντήσει μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος, το απολαμβάνω και όλα είναι μια χαρά».

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις τη καριέρα σου στην Ανόρθωση; «Όταν δέχτηκα την πρόταση της Ανόρθωσης, άρχισα να την αξιολογώ και να το σκέφτομαι. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου στο πρωτάθλημα του Ισραήλ ήθελα να ψάξω για μια καινούρια πρόκληση και μιλώντας με κάποιους φίλους που αγωνίστηκαν την περασμένη χρονιά στην ομάδα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια και σε σχέση με τα όσα μου είπαν, πείσθηκα να συνεχίσω τη καριέρα μου εδώ. Αυτό που έμαθα είναι πως γίνεται μια προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα καινούριο και ιδιαίτερο πρότζεκτ, μέσα από το οποίο έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι, οπότε αποφάσισα πως θα ήθελα να είμαι μέρος αυτού του κομματιού».

Πιστεύεις πως η παρουσία του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενός συμπατριώτη σου στην ομάδα είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να ενσωματωθείς καλύτερα στην ομάδα; «Σαφώς. Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίστηκε με μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών της Κροατίας, αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα, όλοι το γνωρίζουν. Με βοηθά στο γήπεδο, ελπίζω πως θα τον βοηθήσω και εγώ το ίδιο έτσι ώστε να αποτελέσουμε ένα καλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο».

Βλέποντας και τον κόσμο στην προπόνηση στο Λιοπέτρι, τι εντυπώσεις σου άφησε και τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις; «Ήταν εκπληκτική εμπειρία. Πρώτη φορά είδα τέτοια ατμόσφαιρα και στήριξη σε μια πρώτη επίσημη προπόνηση, τόσο κόσμο μαζεμένο. Είναι πολύ καλό για εμάς και δουλεύει ως επιπλέον κίνητρο για να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».