27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Στο 90’ο Εθνικός κέρδισε την Ανόρθωση

By on 12 Ιουλίου, 2019 0 2973 Views

Το τελευταίο της φιλικό επί Κυπριακού εδάφους έδωσε η Ανόρθωση κόντρα στον Εθνικό στο Δασάκι κι πλέον μετρούν αντίστροφα στην «Κυρία» για την αναχώρηση για την Ολλανδία την ερχόμενη Τρίτη καθώς εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Για την ιστορία νικητής στο παιχνίδι αναδείχθηκε ο Εθνικός Άχνας με
1-0 χάρη σε γκολ του Ευσταθίου στο 90΄ μετά από μελέ στην περιοχή της Ανόρθωσης.
Το σημαντικότερο ήταν ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Γιώτης Εγκωμίτης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
Ουσιαστικά ήταν τα αποκαλυπτήρια της Ανόρθωσης μπροστά στον κόσμο της ο οποίος πλησίασε τους 1000 χθες στο Δασάκι, με το τελικό αποτέλεσμα πολύ λίγη σημασία να έχει. Το πρώτο μέρος ήταν λίγο-πολύ ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ελάχιστες στιγμές. Ανέβηκε η Ανόρθωση στην επανάληψη, είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά μέχρι εκεί. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Εθνικός σκόραρε με τον Ευσταθίου και πήρε την φιλική νίκη.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ουσιαστικά παρέταξε δύο 11άδες μια σε μάθε ημίχρονο και έκανε και κάποιες επιπλέον αλλαγές στην πορεία.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκαντίνοφ, Γκλομπάρτ, Μιγκελίτο, Λαμπάν, Κουντόμπιακ, Καπαρτής, Μαρκόφσκι, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Χριστοφή, Παπαγεωργίου (Ευσταθίου, Φοινίρης, Κ.Ηλία, Χαραλάμπους, Σ.Κκονέ, Κουσιάππα, Κάτζιη, Ιωάννου, Στρατηλάτης, Α.Ηλία)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλτενφελντ, Σελίν, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Βασιλακάκης, Ιωάννου, Ράγιος, Ντούρις
11άδα β΄ ημιχρόνου: Δημητρίου, Εγγλέζου, Κοφί, Χατζηβασίλης, Σωτηρίου, Χατζηπασχάλης, Κέζος, Νικολάου (68΄ Αρτυματάς), Κορέα, Πηλέας, Χριστοδούλου.