6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Πιέρος δεν σκέφτεται επιστροφή στην Κύπρο.(τέλος στις φήμες για Απόλλωνα)

Ο Πιέρος δεν σκέφτεται επιστροφή στην Κύπρο.(τέλος στις φήμες για Απόλλωνα)

By on 22 Ιουλίου, 2019 0 429 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τη μεταγραφή του Νικόλα Ματθαίου:«Έχουμε αποκτήσει τον Ματθαίου για τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι στο γενικότερο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο Απόλλωνας του δίνει την ευκαιρία να έρθει σε μια μεγάλη ομάδα και εναπόκειται στον ίδιο να την αξιοποιήσει».

Για την περαιτέρω ενίσχυση: «Ψάχνουμε ένα επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Ζελάγια και Γκακπέ. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η μεταγραφολογία. Όταν ψάχνει κάτι καλό πρέπει να κάνεις υπομονή».

Για τα όσα γράφονται και για τον Πιέρο Σωτηρίου: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ο ποδοσφαιριστής είναι στην αποστολή με την TNS. Έχω στενή φιλία μαζί του, αλλά ψάχνει την τύχη του στο εξωτερικό. Δεν βλέπει το μέλλον του στην Κύπρου».

Για τον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είναι στο 50-50 οι πιθανότητες. Έχουν ρυθμό και εμείς θα πρέπει να αντιπαραβάλουμε την ποιότητα και την εμπειρία. Θα είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τους αγώνες κόντρα στην Κάουνο Ζαλγκίρις».

Για τον Νσούε:«Ανεβάζει ρυθμούς και θεωρώ ότι θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού».