3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς

By on 24 Ιουλίου, 2019 0 987 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να προσέξουμε τα ατομικά λάθη. Πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ομάδα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος έχει ενθουσιασμό. Θα έχουμε δυσκολίες στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σε προβληματίζει ο ρυθμός της Σάμροκ και τα πολλά παιχνίδια;«Το πλεονέκτημα του αντιπάλου είναι τα πολλά επίσημα ματς που έχει στα πόδια της. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο έτοιμοι. Να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς»

Τι χαρακτηρίζει τη Σάμροκ; «Είναι καλοί στα στημένα. Έχουν ρυθμό και προκαλούν προβλήματα στην αμυντική λειτουργία του αντίπαλου. Δεν πρέπει να δώσουμε πολλά φάουλ στον αντίπαλο για να αποφύγουμε τα στημένα».

Για τον Ζελάγια και τα συνεχόμενα γκολ: «Ο Εμίλιο έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, είτε ξεκινήσει είτε μπει σαν αλλαγή. Με κάνει πολύ χαρούμενο που δίνει τα πάντα. Αν ξεκινήσει του εύχομαι να σκοράρει».

Ο Εμίλιο Ζελάγια ανέφερε: «Ξέρω πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος παίζει δυνατά. Πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα και να είμαστε ουσιαστικοί. Να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ».