27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Θέλουμε δουλειά για την επίθεση…Δουλεύουμε σκληρά.Έχουμε ένα μήνα μπροστά

ΤΙΜΟΥΡ:Θέλουμε δουλειά για την επίθεση…Δουλεύουμε σκληρά.Έχουμε ένα μήνα μπροστά

By on 27 Ιουλίου, 2019 0 2153 Views

Στη Cablenet μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Τιμούρ Κετσπάγια, με τον προπονητή της Ανόρθωσης να αναφέρεται για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα από το βαθμό ετοιμότητας, τις επόμενες κινήσεις αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το σχόλιο του μέχρι στιγμής για την πορεία της ομάδας και το σημερινό παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε από την Κύπρο. Σχεδόν ένα μήνα κάνουμε προετοιμασία. Σίγουρα ή προετοιμασία ήταν παρά πολύ δύσκολη όπως έπρεπε να είναι, να ετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα, μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα μήνα. Παίξαμε αρκετά παιχνίδια και θα έλεγα και σήμερα και δύο προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε εδώ, παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες που αυτό είναι πάρα πολύ καλό απλά όμως δεχόμαστε πάρα πολύ εύκολα γκολ. Κάναμε λάθη, αυτά πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Και σιγά σιγά φτιάχνουμε. Και σημερινό παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε καλά σήμερα, αλλά μετά τα 15 λεπτά φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες. Όταν έχεις αυτές τις ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιείς, τότε σίγουρα είναι ένα κομάτι που  πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε περιθώρια να βελτιώσουμε την ομάδα με δύο επιπλέον ποδοσφαιριστές. Είπαμε να δούμε την προετοιμασία και μετά να αποφασίσουμε που χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Δεν έχω παράπονο από κανένα από τα παιδιά, όλοι προσπαθήσανε πάρα πολύ σκληρά, έχουμε άλλο ένα μήνα, δουλεύουμε σωστά, μας αρέσει το παιχνίδι όπως το παίζουμε, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για να δημιουργήσεις ευκαιρίες, σημαίνεις παίζεις καλά και σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες μετά τα πρώτα 15 λεπτά. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πάλι δεχθήκαμε δύο γκολ, εκεί μιλάει η κλάση, η δεύτερη περίπτωση ήταν πολύ δύσκολο και όμορφο γκολ. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Όπως είπα και πριν, έχουμε ακόμη ένα μήνα να βρούμε τους παίκτες που θα έρθουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα. Μεσοαμυντικά θα έλεγα πως είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτά που θέλουμε είναι πολύ περισσότερα για μπροστά. Και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.»

Εκτός από εξτρέμ ψάχνει και επιθετικό η ομάδα: «Όπως είπα και πριν, οι προπονήσεις δεν ήταν εύκολες, μόνο χθες κάναμε μία προπόνηση. Όλες αυτές τις προηγούμενες μέρες κάναμε δύο προπονήσεις. Δεν είμαστε σε αυτή τη θέση και δεν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι από τώρα. Όπως είπα και πριν έχουμε ένα μήνα. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και σήμερα είδαμε πως αυτό το διάστημα ήταν μεγαλύτερο από προηγούμενα παιχνίδια. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε πρόβλημα επιθετικά, απλώς πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω στα τελείωματα, εκεί που έχουμε τις ευκαιρίες να αξιοποιούμε, διότι σημερινό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δημιουργείς πολλές ευκαιρίες. Εκεί που έχεις 1-2 ευκαιρίες πρέπει να βάλεις το γκολ για να κερδίσεις. Σήμερα αυτός που έβαλε τα γκολ αυτός κέρδισε και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά όπως είπα και πριν έχουμε αρκετό χρόνο να βρούμε τις λύσεις.

Για το δύσκολο πρόγραμμα της αρχής και το γεγονός πως η Ανόρθωση θα αρχίσει με ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη αν παίζει ρόλο ένα καλό ξεκίνημα: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει πως θα ξεκινήσω το πρωτάθλημα εμένα με ενδιαφέρει πως θα τελειώσω. Από εκεί και πέρα πρέπει να παίξουμε με όλους. Αυτό μπορεί να είναι αρνητικό, μπορεί να είναι και καλύτερο με εμάς, γιατί παίζουμε με τις ομάδες που έχουν ψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Σημαίνει ότι πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα από την αρχή να διεκδικήσει αυτό. Έχουμε ακόμη ένα εδώ φιλικό, άλλα τέσσερα στην Κύπρο και ελπίζω αυτά να μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε ακόμη καλύτερα. Εμείς έχουμε πολύ περισσότερα περιθώρια βελτίωσης.»