1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ:Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση

By on 29 Ιουλίου, 2019 0 1266 Views

Σύνθημα πρόκρισης έδωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι μιλώντας στην δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα με την Σουτζέσκα. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γιώργος Μερκής.

ΠΑΟΛΟ ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ
Θα δεχόσασταν μια προσφορά με ένα σκορ 0-0 χωρίς να παιχτεί το ματς ή θα θέλατε να παίξετε; «Θα δεχόμουν σίγουρα. Αλλά για να μιλήσουμε σοβαρά αύριο είναι δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ποια ομάδα παίζουμε. Είχαμε μια καλή προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι. Ότι και να συμβεί αύριο έχουμε τις λύσεις να το ανατρέψουμε. Επαναλαμβάνω είμαστε έτοιμοι».

Πιο θα είναι το κλειδί του αγώνα;«Αύριο πρέπει να μείνουμε συμπαγής ως ομάδα. Πρέπει να βρούμε τους χώρους να βάλουμε παίκτες στην περιοχή. Πρέπει να πιέσουμε την ομάδα τους. Θα είναι αυτοκτονία αν δεν το κάνουμε αυτό. Πρέπει να τους βάλουμε δύσκολα. Έχουμε δει πως μπορεί να παίξει η Σουτζέσκα. Να έχουμε κατοχή και να βρούμε χώρους».

Αν δημιουργεί πίεση η σημαντικότητα του αγώνα και αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: «Δεν θα αλλάξει κάτι, αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή. Ειδαμε πολλά παιχνίδια τους και δίκαια προκρίθηκε απέναντι στη Σλόβαν. Τωρα, όσον αφορά την πίεση, όλοι έχουμε πίεση. Και εγώ στη δουλειά μου και εσείς. Κάποιος μπορεί να παίξει καλύτερα υπό πίεση».

Για την διαφορά στα δύο γήπεδα:«Όταν παίζουμε σε διαφορετικό γήπεδο ποτέ δεν δέχομαι να έχουμε δικαιολογίες γιατί ο αντίπαλος παίζει στο ίδιο χορτάρι με εμας. Μπορούν να μου δώσουν το 100% στις προπονήσεις. Εσείς βλέπετε μόνο το παιχνίδι. Εγώ βλέπω και τις προπονήσεις για αυτό είμαι χαρούμενος».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΚΗΣ
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξει το ΑΠΟΕΛ: «Η Σουτζέσκα έδειξε πως είναι μια ομάδα που ξέρει να παλεύει. Πρέπει να ειμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Για το πως νιώθει ο ίδιος: «Νιώθω δυνατός και σίγουρα για να είμαι εδώ το ίδιο νιώθουν και οι ανθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τον κόσμο: «Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που είναι μαθημένη να αγωνίζεται με τον κόσμο στον πλευρό της. Το ειδαμε και πέρσι με κάποια αρνητικά αποτελέσματα που δεν θα έρχονταν αν ήταν ο κόσμος μας στο γήπεδο. Το έχουμε πει πολλές φορές. Πρέπει η πολιτεία να βρει μια λύση γιατί εμείς αν παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας ειμαστε καλύτεροι. Τους χρειαζόμαστε