9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024

Έτοιμο να σφραγίσει την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ(20:00 Cablenet)

By on 30 Ιουλίου, 2019 0 1238 Views

Ο στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρος και δεν έχει διάθεση να αυτοκτονήσει.Όλοι στον Αρχάγγελο θέλουν το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι να φθάσει μακριά και η εκτός έδρας νίκη στο πρώτο παιγνίδι το καθιστά απόλυτο φαορί στην σημερινή ρεβάνς με τη Σουτζέσκα . Οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και ο Πάολο Τραμετσάνι έχει την πολυτέλεια να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την 11άδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο σημερινό ματς (20:00,Cablenet) στο ΓΣΠ κόντρα στην πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου.

Αν και τέτοια εποχή το μόνο που μετρά είναι η ουσία, το ΑΠΟΕΛ έχει μεν σαν προτεραιότητα να πάρει την πρόκριση με δεύτερη νίκη κόντρα στη Σουτζέσκα, ωστόσο θα επιδιώξει και την καλύτερη εμφάνιση για να ικανοποιήσει τον κόσμο του, στο πρώτο φετινό επίσημο ματς μέσα στο ΓΣΠ.

Η προοπτική που διαφαίνεται για το ευρωπαϊκό οδοιπορικό, λόγω και της επόμενης κλήρωσης που φέρνει τους γαλαζοκίτρινους αντιμέτωπους με την Καραμπάγκ ή με την Νταντόλκ, δημιουργεί ακόμα πιο ισχυρό κίνητρο και εξιτάρει τους πάντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο. Ασφαλώς και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στη Σουτζέσκα, την οποία προσεγγίζουν με κάθε σοβαρότητα, όμως είναι πολύ μεγάλη υπόθεση το ότι και στη συνέχεια υπάρχει προοπτική να είναι πολύ μακρύ το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι, με την ομάδα να στοχεύει σε επιστροφή σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Ο Πάολο Τραμετσάνι προβλέπεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τις πιθανότητες να διαφοροποιήσει την τακτική του να είναι ελάχιστε. Κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει σχήμα με τριάδα στην άμυνα με τον Μιχαίλοβιτς να μετατίθεται στην δεξιά πλευρά, τον Νικόλα Ιωάννου στην αριστερή και τον Σάβιτς να παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπέλετς θα είναι πάλι κάτω από τα δοκάρια, ενώ δεδομένη είναι η παρουσία Βούρου και Λαφράνς στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή δύσκολα σπάζει η τριάδα Γκέντσογλου, Σόουζα και Ντε Βινσέντι, αν και ο Άλεφ είναι έτοιμος και δεν πρέπει να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο να πάρει τα πρώτα επίσημα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Τάμαρι, με τον Πάβλοβιτς να έχει το προβάδισμα έναντι του Χαλένιους για να είναι δίπλα από τον Ιορδανό.