27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Αδικημένη και άτυχη η ΑΕΛ.Έχασε 0-1 από τον Άρη

By on 1 Αυγούστου, 2019 0 8446 Views

Η ΑΕΛ έχασε με 1-0 από τον Άρη μέσα στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» και μένει εκτός συνέχειας στην Ευρώπη. Η ΑΕΛ που προσπάθησε να ισοφαρίσει το γκολ του Ντιγκινί από την άσπρη βούλα(14’), έμεινε όμως η προσπάθεια και το αίσθημα αδικίας για ξεκάθαρο πέναλτι που δεν της δόθηκε αλλά και της ατυχίας αφού είχε δοκάρι και αρκετές χαμένε ευκαιρίες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια καλή προσπάθεια για την ΑΕΛ, μετά από λάθος στην άμυνα του Άρη όμως ο Χουράδο δεν κατάφερε να νικήσει τον Χουέστα. Στην πρώτη τους καλή στιγμή οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ιντέγε από τον Βοζίνια. Ο Ντιγκινί ήταν εύστοχος στο 14’, ανοίγοντας το σκορ, και βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στην ΑΕΛ. Στο 24’, ο Βοζίνια είπε «όχι» σε προβολή του Ιντέγε από τα δυο μέτρα και ενώ η μπάλα είχε αλλάξει πορεία. Έπειτα, η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ήταν άστοχοι οι παίκτες του Κέρκεζ στην τελική προσπάθεια. Αυτό, επιβεβαιώθηκε με την ευκαιρία του Νιλς Τεσέιρα στο 37’ που από το ένα μέτρο, δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από κεφαλιά γύρισμα του Χουράδο.

Στο β’ ημίχρονο, η ΑΕΛ συνέχισε σε αυτό το ρυθμό, βρήκε κάποιες ευκαιρίες να απειλήσει, όπως και ο Άρης με τον Ιντέγε στο 52’ όμως ο Βοζίνια του είπε ξανά «όχι». Στο 59’ οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού δικαιούντο πέναλτι σε σπρώξιμο του Σουντγκρέν πάνω στον Αβραάμ, όμως ο κ. Σόουζα δεν υπέδειξε την παράβαση. Οι παίκτες του Κέρκεζ κατέθεσαν ψυχή από εκεί και πέρα, είχαν την ευκαιρία με τον Αγκάνοβιτς στο 69’ αλλά και με τον Ιβάν Κάρλος στο 81’, όμως ο Χουέστα κράτησε το 0-1 και μαζί και την πρόκριση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Α. Τεξέιρα(65′ Τζαρσίνιο), Γκαστανιάγα, Ζτραβκόφκσι, Γκαζαριάν, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς, Γκοντάλ, Χουράδο(52′ Ιβάν Κάρλος), Γουΐλερ(52′ Αβραάμ), Ν. Τεσέιρα

Στον πάγκο: Πρόσεκ, Τόρες, Ράσο, Κυριάκου

Άρης: Χουέστα, Μπασά, Ντιγκινί, Λάρσον(61′ Τόνσο), Ιντέγε(86′ Μαρτίνεζ), Σουντγκρέν, Ματίγια, Φετφατζίδης(68′ Πατσέκο), Χιμένεζ, Κόρχουτ, Ρόουζ

Στον πάγκο: Εμάν, Σόουζα, Ντουάρτε, Κωνσταντινίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τεσέιρα, Γουίλερ, Γκαστανιάγα, Τζαρσίνιο / Χουλιάν, Ματίγια, Χιμένεζ, Ντιγκινί, Κόρχουτ, Σούντγκρεν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γκοντάλ (2η κίτρινη)
ΓΗΠΕΔΟ: «ΑΕΚ Αρένα»
ΘΕΑΤΕΣ: 3.443 (646 οι φιλοξενούμενοι)

Διαιτητές: Χόρχε Σόουζα (Πορτογαλία), Α. Μεσκίτα-Ν. Μάνσο