2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το κασέ και ποιότητα παίζουν ρόλο στην επιλογή ακόμα δυο παικτών στην Ανόρθωση

Το κασέ και ποιότητα παίζουν ρόλο στην επιλογή ακόμα δυο παικτών στην Ανόρθωση

By on 1 Αυγούστου, 2019 0 2189 Views

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επιστρέφουν από αύριο στις προπονήσεις και το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Αγία Νάπα στο «Τάσος Μάρκου». Ο εκπρόσωπος της ομάδας της Αμμοχώστου, Σάββας Πηλακούτας μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά:« Η προετοιμασία άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Τιμούρ Κετσπάγια στην Ολλανδία εκτός από μια μέρα που είχε καύσωνα στη χώρα. Ο προπονητής μας δοκίμασε διάφορα σχήματα και ποδοσφαιριστές. Από αύριο οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις. Το Σάββατο είναι το φιλικό με την Αγία Νάπα (03/08) στο Τάσος Μάρκου με τιμή εισόδου τα 10 ευρώ».

Για τις μεταγραφές: «Υπάρχουν ακόμα δύο κενές θέσεις για τον κατάλογο Α΄. Ο Τιμουρ Κετσπάγια ψάχνει ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και που θα μπορούν να καλύψουν περισσότερες θέσεις. Θα ληθφεί υπόψην το κασέ και ποιότητα του παίκτη».

Η φημολογία για Εφραίμ: «Ουδέποτε είπε το ΑΠΟΕΛ ότι είναι εκτός πλάνων άρα δεν υπάρχει λόγος να συζητούμε το θεμα».

Αγωνιστικά: «Ο Ντούρις θα χάσει σίγουρα το φιλικό του Σαββάτου. Υπέστη στραμπούληγμα. Η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί την ερχόμενη βδομάδα».

Φιλικά: «Έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά (Αγία Νάπα, Δόξα και Ομόνοια) και γίνονται προσπάθειες γι’ ακόμη ένα. Το φιλικό με την Δόξα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα γίνει τελικά στο Μακάρειο στάδιο λόγω εργασιών κι από τη στιγμή που ούτε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι διαθέσιμο τότε αυτό ενδεχομένως να γίνει άλλο γήπεδο που θ’ αποφασιστεί σύντομα».