4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Θετικά μηνύματα από Τάμαρι και κόσμο του ΑΠΟΕΛ

By on 4 Αυγούστου, 2019 0 1336 Views

Ευχάριστα νέα βγαίνουν από το ΑΠΟΕΛ , εν όψει του σημαντικού από κάθε άποψη, πρώτου αγώνα με την Καραμπάχ.
Υπάρχουν δύο εκτιμήσεις , που αν επιβεβαιωθούν την Τρίτη το βράδυ στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ θα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα.
Πρώτη και σημαντικότερη, η περίπτωση Μούσα Τάμαρι. Από το βράδυ του Σαββάτου, άλλαξαν τα δεδομένα, υπέρ της συμμετοχής του Ιορδανού και όλοι πλέον περιμένουν την τελευταία προπόνηση της Δευτέρας για να είναι απόλυτα σίγουροι με τον σπουδαίο αυτό ποδοσφαιριστή.
Τα νέα που έρχονται από τον Αρχάγγελο, θέλουν τον Ιορδανό να αισθάνεται όλο και καλύτερα και αυτός ήταν ο λόγος που προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και άφησε καλές πιθανότητες, ότι θα προλάβει.
Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το πώς θα νιώθει την ημέρα του αγώνα. Αυτό θα το συζητήσει ο ίδιος με την ιατρική ομάδα και ακολούθως θα ενημερωθεί ο Ιταλός προπονητής.
Ο Τραμετσάνι που θέλει όσο κανείς άλλος να τον έχει στη διάθεση του ώστε να πάει στον αγώνα της Τρίτης με έτοιμο τον σπουδαιότερο του παίκτη.
Θετικά, είναι όμως τα νέα και για το άλλο όπλο της ομάδας. Ο κόσμος δείχνει όπως φαίνεται, διάθεση για να αυξήσει το νούμερο των εισιτηρίων σε σχέση με τις 8.297 που διατέθηκαν στον αγώνα της περασμένης Τρίτης, κόντρα στην Σουτζέσκα.
Γίνεται μάλιστα και μία αισιόδοξη πρόβλεψη, ότι τα εισιτήρια με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ, είναι πιθανόν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τις 10 χιλιάδες.