4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ:Η σκέψη μας μόνο στην Καραμπάχ…Δεν θα ρισκάρουμε με Τάμαρι

ΤΡΑΜΕΤΣΑΝΙ:Η σκέψη μας μόνο στην Καραμπάχ…Δεν θα ρισκάρουμε με Τάμαρι

By on 5 Αυγούστου, 2019 0 1489 Views

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Πάολο Τραμετσάνι ενόψει του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Καραμπάχ.

Η πρώτη ερώτηση αφορά τον Τάμαρι και την κατάσταση του, αλλά και το αν θα διαφοροποιηθεί ο σχηματισμός της ομάδας.

«Θα περιμένουμε τον Μούσα μέχρι τη τελευταία στιγμή. Αν δεν παίξει ο Μούσα θα αλλάξουμε σχηματισμό. Θα πάμε στο 3-4-3. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να είμαστε έτοιμοι. Έχουν τον ίδιο προπονητή για 11 χρόνια και αυτό είναι σημαντικό».

Για τα στοιχεία που ξεχωρίζει από την Καραμπάχ: «Της αρέσει να έχει την μπάλα, θέλει να ελέγχει τον ρυθμό. Μόλις χάσει την μπάλα τρέχει για να την ξανά κερδίσει. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν 64% κατοχή σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό για να μπορούμε να κάνουμε τις αντεπιθέσεις μας. Είναι καλοί στο ένα εναντίον ενός, ιδιαίτερα τα εξτρέμ τους. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το ότι ο πρώτος αγώνας θα είναι εντός έδρας: «Για εμάς αυτό δεν κάνει καμία διαφορά, το σημαντικό είναι πως κάποτε είναι καλύτερα να έχεις γεμάτο το στάδιο παρά εντός και να είναι άδειο. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δείξαμε πως η ομάδα μας μπορεί να παίζει καλά και εντός και εκτός. Εγώ πιστεύω στους παίκτες μου και πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την κλήρωση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν θα ήταν έντιμο να σκεφτόμαστε τον επόμενο γύρο. Σκεφτόμαστε τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για το κλαμπ και τους παίκτες τα ματς με την Καραμπάχ».

Αν υπάρχει άλλο πρόβλημα, πέραν του Τάμαρι: «Ο Μούσα είναι το μοναδικό πρόβλημα. Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει βελτιωθεί αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρουμε να τον χάσουμε για μήνες. Θα περιμένουμε ακόμα 12 ώρες και θα δούμε. Σίγουρα αν δεν παίξει θα είναι μεγάλη απώλεια».

Για το σύστημα με τρεις αμυντικούς: «Οι δημοσιογράφοι έχετε την τάση να μένετε στα συστήματα. Δεν έχει σχέση πως θα παίξουμε. Εμείς θα αποφασίσουμε. Στην Ευρώπη το 3-5-2 μας δίνει αυτοπεποίθηση. Με αυτό το σύστημα πετύχαμε περισσότερα τέρματα δεχθήκαμε λιγότερα γκολ. Οι παίκτες είναι αυτοί που θέλουν το σύστημα. Έχουμε βρει τους αυτοματισμούς μας. Με αυτό νιώθουμε άνετα».

Ο Σάββας Γκέντσογλου ανέφερε: «Η δυσκολία παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει. Η ομάδα είναι ακόμη καλύτερη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν και το προηγούμενο, όμως είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για το ματς και την πρόκριση».

Για το θέμα με τη μειωμένη προσέλευση στα γήπεδα: «Δυστυχώς είναι κάτι που δεν περνά από το χέρι μας αυτό. Σίγουρα θέλουμε τους οπαδούς στο γήπεδο γιατί μας δίνει δυναμική. Δυστυχώς τον ένα χρόνο που είμαι εδώ δεν έχω δει το γήπεδο γεμάτο. Έχω δει από βίντεο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο».