30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όλοι στα επίσημα θα δείξουν την αξία τους…Μετά τον Σαντίκ αναμονή για νεότερα στην Ανόρθωση

Όλοι στα επίσημα θα δείξουν την αξία τους…Μετά τον Σαντίκ αναμονή για νεότερα στην Ανόρθωση

By on 5 Αυγούστου, 2019 0 1276 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.  

Για τον Σαντίκ: «Βρίσκεται στην Κύπρο, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα πάρει και επίσημη μορφή. Νεότερα αναμένονται εντός της ημέρας. Θεωρητικά είναι μια επιλογή χαμηλού ρίσκου, αφού αγωνίστηκε ξανά στο κυπριακό πρωτάθλημα. Γνωρίζει και ο ίδιος τι εστί Ανόρθωση. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος προσαρμογής. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα».

Αν η παρουσία του Σαντίκ θα φέρει την αποχώρηση του Κατσαράβα: «Αυτό γίνεται βάσει της δημοσιογραφικής λογικής και όχι για το αν έχει δεχθεί πρόταση η ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαπραγματεύσιμοι. Το ίδιο έγινε και με τον Βίκτορ. Δεν υπάρχει συζήτηση με τον Κατσαράβα, ούτε τον ενημερώσαμε για να βρει ομάδα. Το θέμα με την ηλικία του, αλλά και το ότι έγιναν βολιδοσκοπήσεις παλαιότερα, συντηρούν αυτό το θέμα».

Για τα καλά οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής Σαντίκ: «Τη φετινή σεζόν, οι συμφωνίες που έγιναν ήταν σε πολύ καλύτερα οικονομικά δεδομένα σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα απομείνει μια θέση. Θα καλυφθεί με ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης. Υπάρχει μια μικρή λίστα 2-3 ποδοσφαιριστών και εφόσον προκριθεί κάποια από αυτές θα αρχίσουν οι συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο».

Για το φιλικό με την Αγία Νάπα: «Έβγαλε συμπεράσματα ο προπονητής. Έγιναν πολλές δοκιμές, υπάρχουν κάποια φιλικά ακόμα για να καταλήξει. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε δύο θέσεις όπως οι Μαργκάσα και  Σελίν. Είναι πολλά αυτά που δοκιμάζει ο προπονητής».

Για το φιλικό που ακολουθεί με την ΕΝΠ και το θέμα με το «Τάσος Μάρκου»: «Το πιθανότερο είναι πως δεν θα γίνει στο «Τάσος Μάρκου» το φιλικό. Το γήπεδο είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Δεν πρόκειται να ρισκάρει ο προπονητής να αγωνιστούμε σε αυτό το γήπεδο».

Αν θα γίνει στη Σωτήρα το φιλικό με την ΕΝΠ: «Θα αξιολογηθεί το γήπεδο. Η ενημέρωση είναι πως  βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα ο αγωνιστικός χώρος στο «Τάσος Μάρκου».

Για τον Λούκας Μικάγια: «Είναι μια περίπτωση επένδυσης με ένα νεαρό τερματοφύλακα. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη κάθοδος του. Θα περάσει από δοκιμαστικά και θα δούμε αν θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του».

Για τον Ράγιος που είναι ανεβασμένος: «Όλα θα διαφανούν στα επίσημα παιχνίδια. Εμείς πάντα πιστεύαμε για τον Ράγιος».

Για τους νεαρούς που δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ: «Δεν έχει ενημερώσει ο προπονητής τους ποδοσφαιριστές που αποχωρήσουν, ή θα πάνε δανεικοί και έτσι δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Με το που θα γίνει αυτό, θα μπορούμε να τοποθετηθούμε δημόσια».