28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Καλή εμφάνιση και στην ρεβάνς για να περάσουμε

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Καλή εμφάνιση και στην ρεβάνς για να περάσουμε

By on 8 Αυγούστου, 2019 0 5963 Views

Ο Απόλλωνας πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά ο Σωφρόνης Αυγουστή κράτησε χαμηλούς τόνους. Τόνισε ότι τέλειωσε μόνο το… πρώτο ημίχρονο.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί κατάφεραν σε όλη την διάρκεια να ακολουθήσουν το πλάνο μέχρι το τέλος. Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ξέρουμε ότι οι διπλοί αγώνες κρύβουν παγίδες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να κερδίσουμε, και συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και από το Σάββατο το πρωί θα ξεκινήσουμε για το παιχνίδι στην Λευκωσία. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση και στην ρεβάνς για να περάσουμε. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και ήταν δίπλα στην ομάδα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος γνωρίζει και μένα και την ομάδα, μου αρέσει να προσφέρει καλό ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η ομάδα έχει βάθος και ποιότητα. Είναι δύσκολη η συνέχεια, έχουν φτιάξει όλοι την δική τους ομάδα, και εμείς την δική μας που παιχνίδι με παιχνίδι θέλει να προσφέρει καλό θέαμα».

Για μεταγραφές: «Ψάχνουμε και κάτι ακόμα, είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτη εκεί που χρειάζεται η ομάδα για να κλείσουμε το ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο».

Τι έκανε την διαφορά: «Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε μπάλα, κάναμε το δικό μας παιχνίδι και προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε τον αντίπαλο εκεί που είχε χώρους και αδυναμίες».

Για την πολύ καλή εμφάνιση: «Είναι σημαντικό ότι στο σημερινό όσο και στο προηγούμενο η ομάδα έχει ανταποκριθεί πλήρως. Η ομάδα έπιασε καλό ρυθμό και μπορούμε μέχρι το τέλος να παλεύουμε. Κάναμε αρκετές τελικές και είχαμε στόχο τα σουτ, αλλά είχε εξαιρετικές αποκρούσεις ο αντίπαλος τερματοφύλακας και κράτησε το σκορ σ χαμηλά επίπεδα».

Για τον Χάμπο: «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, έχει να παίξει τέσσερις μήνες, του λείπει ο ρυθμός. Δεν έχει κάτι και θα είναι μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι».