18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Τραμετσάνι…Επίσημα παρελθόν

By on 8 Αυγούστου, 2019 0 1593 Views

 Ο Πάολο Τραμετσάνι, αποτελεί παρελθόν από το ΑΠΟΕΛ.
Οι πληροφορίες θέλουν τον Πρόδρομο Πετρίδη να είναι εκτός Κύπρου για να ολοκληρώσει συμφωνία με συγκεκριμένο προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ιταλό.
Γίνεται πάντως λόγος, ότι η προσπάθεια του κυρίου Πετρίδη, αφορά τη συμφωνία με γνωστό Γερμανό προπονητή.
Οι εξελίξεις είναι όντως ραγδαίες και δείχνουν διάθεση-θέληση από τη διοίκηση να παλέψει η ομάδα τη ρεβάνς με την Καραμπάχ, για τούτο και θα πάει στον αγώνα αυτό, με νέο προπονητή.

Στο τιμ του Τραμετσάνι οι μόνοι Κύπριοι που υπήρχαν, ήταν ο προπονητής φυσικής κατάστασης Παύλος Κίναν, ο οποίος το πιθανότερο να συνεχίσει να είναι στον Αρχάγγελο, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Μορφής που επίσης θα παραμείνει στη θέση του.
Ο Τραμετσάνι θα ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης από τον Ντομένικο Τέτι, ο οποίος για την ώρα συνεχίζει να είναι τεχνικός διευθυντής.
Η απόφαση απόλυσης του Πάολο Τραμετσάνι πάρθηκε μετά από έντονο προβληματισμό, συνεπεία της απόδοσης στον αγώνα με την Καραμπάχ καθώς και με κάποια θέματα που δημιουργήθηκαν στον Αρχάγγελο με τη σφραγίδα του Ιταλού κόουτς.
Η επίσημη ενημέρωση για το διαζύγιο:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Paolo Tramezzani. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Tramezzani για τη μεταξύ μας συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή».
Η θητεία του Πάολο Τραμετσάνι στο ΑΠΟΕΛ, κράτησε 10 μήνες. Από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι και σήμερα. Με αυτόν στον πάγκο, το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα 2018-19 και ηττήθηκε στον τελικό κυπέλλου από την ΑΕΛ.