6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Premier League: Το πάρτι συνεχίζεται με Σίτι και Τότεναμ στην πρεμιέρα

Premier League: Το πάρτι συνεχίζεται με Σίτι και Τότεναμ στην πρεμιέρα

By on 10 Αυγούστου, 2019 0 410 Views

Σέντρα χθες (9/8) στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Σήμερα, η κάτοχος του τίτλου Σίτι κάνει το ντεμπούτο της, όπως και η ενισχυμένη φιναλίστ του Champions League, Τότεναμ. Δείτε όλο το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

ΗΛίβερπουλ άρχισε πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας άνετα της Νόριτς με 4-1. Ωστόσο, το βασικό μενού της Premier League σερβίρεται το Σάββατο (10/8) με δύο κορυφαίες ομάδες να φιγουράρουν στο πρόγραμμα. Συνολικά, θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις.

<

Στις 14:30 (Cytavision sports 1) , λοιπόν, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι κάνει την πρεμιέρα της στο Λονδίνο. Αντίπαλος του Πεπ Γκουαρδιόλα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι και η φιλόδοξη Γουέστ Χαμ ) που εφέτος θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, ίσως και την έξοδό της στην Ευρώπη.

Έπειτα, στις 17:00, γίνονται τέσσερα ματς και είναι τα εξής:

Γουότφορντ – Μπράιτον

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον

Μπέρνλι – Σαουθάμπτον

Μπόρνμουθ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Και στις 19:30
(Cytavision sports 1) έρχεται η σειρά της φιναλίστ του περσινού Champions League, Τότεναμ. Οι ενισχυμένοι Λονδρέζοι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υποδέχονται στην αγγλική πρωτεύουσα την Άστον Βίλα . Οι νεοφώτιστοι της κατηγορίας έχουν δαπανήσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές και θα παλέψουν να σωθούν το γρηγορότερο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (11/8)

Λέστερ – Γουλβς 16:00

Νιουκάστλ – Άρσεναλ 16:00 (Cytavision sports 1)

Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 18:30 (Cytavision sports 2)