5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΛ:Οι παίκτες μου ξέρουν τι να κάνουν για την πρόκριση

ΝΤΟΛ:Οι παίκτες μου ξέρουν τι να κάνουν για την πρόκριση

By on 12 Αυγούστου, 2019 0 1302 Views

Αισιόδοξος ότι το ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πάρει την πρόκριση, παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Ντολ, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Καραμπάχ.

Για την προσπάθεια που θα γίνει για ανατροπή του σκορ: «Έχω μια υπέροχη ομάδα δίπλα μου. Κάναμε τέσσερεις προπονήσεις μαζί. Όλοι νιώθουν υπέροχα και θέλουν να έχουμε καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με αυτή της Λευκωσίας και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να πετύχουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Πιστεύω ότι με τη συγκέντρωση των παικτών μου, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα λόγια είναι το ένα μέρος και οι πράξεις το άλλο. Οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί τους. Νιώθω ότι θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Χάσαμε 2-1 απέναντι σε μια δυνατή ομάδα».

Αν θα κάνει αλλαγές στην 11άδα: «Δεν μπορώ. Θα το δείτε στο γήπεδο. Πρώτα, πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες μου και μετά με τους δημοσιογράφους».

Για τις σημαντικές απουσίες και τις λύσεις για την ανατροπή: «Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, όμως δεν θέλω να επικεντρωθώ σε αυτούς που λείπουν. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, θα διαχειριστούμε αυτές τις απώλειες».

Αν θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την κερκίδα ή από τον πάγκο:«Από τον πάγκο. Θα Οιείμαι κάτω από την ομάδα. Είμαι 53 χρονών και είμαι πιο ήρεμος τώρα».

Για αυτά που πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι: «Είχα μια συνάντηση με τους παίκτες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είδα τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να παίξουμε με μεγαλύτερη δύναμη. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Οι παίκτες είναι αυτοί που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν».

ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ

Αν πιστεύει ότι είναι έτοιμοι: «Είχαμε ένα καλό παιχνίδι στη Λευκωσία. Μπορούσαμε για περισσότερα, όμως ήρθαμε εδώ για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα και θα δώσουμε τα πάντα».

Για την ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες τρεις φορές που ήρθε στο Μπακού: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίξεις εδώ. Οι φίλαθλοι είναι ένθερμοι. Θα πρέπει μα σωστή τακτική να παίξουμε για να κερδίσουμε».