3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ολυμπιακός-Μπασάκσεχιρ: Για τη δεύτερη νίκη και τα play off

Ολυμπιακός-Μπασάκσεχιρ: Για τη δεύτερη νίκη και τα play off

By on 13 Αυγούστου, 2019 0 426 Views

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασάκσεχιρ στη ρεβάνς του 1-0 της Τουρκίας με στόχο να ντουμπλάρει τις νίκες και να προκριθεί στα play off του Champions League.

Ναι, το 1-0 τον κάνει μεγάλο φαβορί. Οχι μόνο γιατί θα παίξει σ’ ένα γεμάτο «Καραϊσκάκης», αλλά και γιατί έδειξε στην Τουρκία ότι δεν μπορεί να φοβηθεί την Μπασάκσεχιρ. Ομως η πρόκριση δεν έχει κριθεί. Δεν έχει «κλειδώσει». Κι αυτό τον γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό όπως και φυσικά και ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος όλη την εβδομάδα προσπαθεί να κρατήσει στην τσίτα τους παίκτες του.

Αγωνιστικά προβλήματα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει μιας και υπολογίζει και τον Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το σημερινό ματς. Παρά τις πολλές αλλαγές και δοκιμές που έκανε κατά την διάρκεια των προπονήσεων, ο Πέδρο Μαρτίνς δύσκολα θ’ αλλάξει την 11αδα σε σχέση με το πρώτο ματς.

Το πιο πιθανό σχήμα για το ματς με την Μπασακσεχίρ (21:30, NovaSports1) είναι:
Σα, Ομάρ, Σεμέντο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουένα, Μασούρας, Γκερέρο.

Από την πλευρά της η Μπασάκσεχιρ θα παραταχθεί στο «Καραϊσκάκης» με αρκετές απουσίες. Αρχικά δεν θα έχει στο πάγκο τον προπονητή της, Οκάν Μπουρούκ ο οποίος τιμωρήθηκε από την UEFA. Οπως επίσης και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που είναι τιμωρημένοι. Ο Καχβετσί και ο Φονγκάνγκ. Εκτός πλάνων είναι και οι χαφ Τεκντεμίρ και Ινλέρ.

Εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί θα συνεχίσει στα play off του Champions League εκεί όπου θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠόρτοΚράσνονταρ με τους Πορτογάλους να έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα μιας και στο πρώτο ματς στη Ρωσία πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις (0-1) με γκολ του Ολιβέιρα.