4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όταν αδράνησε ,σε 15΄δέχθηκε τρία γκολ ο Απόλλωνας.Βαρύ το 3-0

Όταν αδράνησε ,σε 15΄δέχθηκε τρία γκολ ο Απόλλωνας.Βαρύ το 3-0

By on 22 Αυγούστου, 2019 0 4026 Views

Βαριά ήττα για τον Απόλλωνα στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Αϊντχόφεν. Οι «γαλάζιοι» έχασαν με 3-0 στο Philips Stadium, ένα αποτέλεσμα που αδικεί τις προσπάθειες τους.

Πλέον, η προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης γίνεται εξαιρετικά δύσκολη, με την ομάδα της Λεμεσού να κυνηγά το θαύμα της ανατροπής στον επαναληπτικό που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.

Ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, διάστημα κατά το οποίο οι Ολλανδοί πέτυχαν και τα τρία γκολ της νίκης. Στο 47΄μετά από ένα λάθος του Γιαννιώτα, οι γηπεδούχοι βγήκαν σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, σκοράροντας με τον Ιχατάρεν. Στο 56΄, η Αϊντχόφεν διπλασίασε τα τέρματα της με τον Γκάκπο, ο οποίος σκόραρε με πανέμορφο διαγώνιο σουτ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντάμφρις με κοντινή προβολή έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Μολ.

Ο Απόλλωνας είχε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με πιο μεγάλη αυτή του Γιαννιώτα, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο, οι Περέιρα και Παπουλής, θα μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίκτυα. Ένα γκολ από την ομάδα μας θα άλλαζε κάπως τα δεδομένα για την πρόκριση, με το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή, να είναι πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζετ, Βίργκεφερ, Μπομγκάρντι, Μάλεν, Μπεργκβάιν, Γκουτιέρες, Ροσάριο, Γκάκπο (84΄ Χέντριξ), Ντάμφρις, Ιχατάρεν (81΄ Μήτρογλου), Μποσκάλι (90΄ Λάτο)

Στον πάγκο: Ρίτερ, Σάαπ, Ράμσελαρ, Τέζε

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Κυριάκου, Αγκίρε, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας (62΄ Περέιρα), Σαρδινέρο (67΄ Παπουλής), Γκακπέ (76΄ Πίττας), Ζελάγια

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Νσούε, Σάλαϊ, Μ΄Πιντά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλιακσέι Κουλμπάκοφ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μποσκάλι, Μάλεν / Σακέτι (3η)ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: Philips Stadium

ΘΕΑΤΕΣ: 22.000