8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

Ήττα της Τότεναμ από τη Νιούκαστλ

By on 25 Αυγούστου, 2019 0 399 Views

Από το κακό στο χειρότερο το ξεκίνημα σεζόν της Τότεναμ, με τη Νιούκαστλ να παίρνει (0-1) τους πρώτους βαθμούς της και να αφήνει τους Spurs από νωρίς στο -5 από την κορυφή.

Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που τρεις μήνες νωρίτερα έκανε την απόλυτη έκπληξη και έπαιζε στον τελικό του Champions League. Στο ξεκίνημά της η Τότεναμ μοιάζει να μην έχει ιδέες και να μην ξέρει τι να κάνει με την μπάλα. Υποδεχόμενη τη Νιούκαστλ είχε κατοχή κοντά στο 80%, μα στο φινάλε το τρίποντο κατέληξε στους φιλοξενούμενους.

Το 0-1 έδωσε και τους πρώτους πόντους στις Καρακάξες, με τον Τζοέλιντον (27′) να γίνεται ο τρίτος Βραζιλιάνος που σκόραρε με τη φανέλα τους και να αρχίζει την απόσβεση ως η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους. Οσο για τους ηττημένους, το VAR τους αρνήθηκε μία περίεργη ανατροπή-πέναλτι και ο Μόουρα με τις χαμένες ευκαιρίες του την πιθανότητα ισοφάρισης.

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβαϊρελντ, Ρόουζ (88′ Ντέιβις), Σάντσες, Γουόκερ-Πίτερς (62′ Ερικσεν), Σισοκό, Γουίνκς, Μόουρα, Λαμέλα (62′ Λο Σέλσο), Σον, Κέιν

Νιούκαστλ (Στιβ Μπρους): Ντουμπράβκα, Κραφτ, Λασέλς (82′ Φερνάντες), Σερ, Νταμετ, Ρίτσι, Χέιντεν, Αλμιρόν, Σέν-Μαξιμέν (17′ Ατσού), Λόνγκσταφ, Τζοέλιντον (88′ Μούτο).