16 Ιουνίου, 2024
  • 16 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Δεν αλλάζει 11αδα και αρχίζει από το 0-0 ο Ολυμπιακός ( 22.00 Cytavision)

Δεν αλλάζει 11αδα και αρχίζει από το 0-0 ο Ολυμπιακός ( 22.00 Cytavision)

By on 27 Αυγούστου, 2019 0 544 Views

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως θα επιμείνει στους ίδιους 11 του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Κρασνοντάρ στο Καραϊσκάκη, συνεχίζοντας πάντως να ξεκαθαρίζει προς τους παίκτες του πως πρέπει να αντιμετωπίσουν τη ρεβάνς σαν να μην τελείωσε τίποτα.

Ως γνωστόν στο 4-0 επί της Κρασνοντάρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε αρχική 11άδα στον Ολυμπιακό με τον Σα τερματοφύλακα και τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε ήταν τα δύο χαφ με τους Γιώργο Μασούρα και Ποντένσε στα άκρα της επίθεσης. Ο Βαλμπουενά χρησιμοποιήθηκε σε κλασικό οργανωτικό ρόλο πίσω από τον Γκερέρο. Ο Ίβηρας προπονητής των Πειραιωτών εξακολουθεί να δείχνει ότι θα κατεβάσει τους ίδιους 11 και την διάταξη που είχε στο πρώτο παιχνίδι.

Το τεχνικό επιτελείο πάντως ξέρει πολύ καλά πως η ρεβάνς δεν θα είναι εύκολη. Γι’ αυτό τον λόγο και από την πρώτη στιγμή ο Μαρτίνς λέει και ξαναλέει στους παίκτες του ότι έχει δηλώσει και δημόσια: ότι θα πρέπει να προσεγγίσουν το ματς σαν να ήρθε 0-0 η πρώτη αναμέτρηση.