3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΝΤΟΛ:Το Θέλουμε και το πιστεύουμε

By on 27 Αυγούστου, 2019 0 1592 Views

Το πιστεύει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντολ. Αυτό φάνηκε μέσα από τις δηλώσεις του στην δημοσιογραφική διάσκεψη.

Για την ετοιμότητα του ΑΠΟΕΛ:«Είμαστε έτοιμοι. Είναι ξεχωριστός αγώνας, το νιώθουμε όλοι. Θα είναι ένας τελικός που γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί. Έχουμε εξαιρετική ευκαιρία για τους ομίλους. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολος αγώνας. Θα είναι δύσκολο και λόγω ατμόσφαιρας. είναι σπουδαίο για εμένα που βρίσκομαι εδώ και κυνηγάω την πρόκριση μαζί με τον ΑΠΟΕΛ και τους παίκτες μου».

Τι πρέπει να κάνει το ΑΠΟΕΛ; «Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι ξεχωριστό. Όλοι πρέπει να κάνουν την δική τους υπέρβαση, να πιστεύουμε στην ποιότητα μας και να παλέψουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε μιλήσει για την τακτική, έχουμε δουλέψει. Αφήστε μας να παίξουμε αύριο και θα δούμε. Η πίστη πιστεύω πως είναι σημαντική».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του προπονητή του Άγιαξ: «Είναι λόγια που θα πει οποιοσδήποτε προπονητής, δεν περίμενα κάτι άλλο. Ο Άγιαξ είναι εξαιρετική ομάδα, τον σεβόμαστε. Αύριο θα είναι ένας τελικός, και εμείς θα κάνουμε ότι πρέπει για να έχουμε επιτυχία. Θα αμυνθούμε, θα επιτεθούμε και το πιο σημαντικό είναι να πιστεύουν. Οι παίκτες μου το θέλουν, είχαμε δύσκολες στιγμές με την Καραμπάχ αλλά με πίεση ίσως βγαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι παίκτες μου το θέλουν και το νιώθουν».

Για το πώς θα πρέπει να αμυνθούν: «Δεν πρέπει να αμυνθούμε καλά στην αρχή, αλλά σε όλο τον αγώνα, σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζονται γρήγορα παιχνίδια, ο Άγιαξ παίζει γρήγορα με κοντινές πάσες. Χρειαζόμαστε εξαιρετική ατομική εμφάνιση αλλά και ομαδική».

Ο Βιτ Μπέλετς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές:

«Είχαμε κάποια προβλήματα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τον Άγιαξ, αλλά τα διορθώσαμε. Κλείσαμε τους χώρους και αμυνθήκαμε. Ξέρουμε πως αύριο θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά προετοιμαστήκαμε καλά και σεβόμαστε τον Άγιαξ. Δεν ξεχνάμε ότι αγωνίστηκε πέρσι στα προημιτελικά. Είμαστε έτοιμοι».