2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ήταν θέμα επιπέδου.Δεν είχε τύχη το ΑΠΟΕΛ με αυτο τον Άγιαξ

Ήταν θέμα επιπέδου.Δεν είχε τύχη το ΑΠΟΕΛ με αυτο τον Άγιαξ

By on 28 Αυγούστου, 2019 0 1723 Views

Το ΑΠΟΕΛ αποχαιρετά το Τσάμπιονς Λιγκ, με την ήττα του στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με 2-0 από τον Άγιαξ και συνεχίζει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι γαλαζοκίτρινοι αλλά η αλήθεια είναι οτί αυτός ο Άγιαξ δεν παιζόταν.Ήταν θέμα επιπέδου και ο Άγιαξ ήταν σαφώς ανώτερος και καμιά σχέση με τον Άγιαξ του ΓΣΠ. Ήταν και το VAR σύμμαχος του ΑΠΟΕΛ ωστόσο δεν ήταν αρκετό να του δώσει κάτι καλύτερο.

Οι γαλαζοκίτρινοι που πήγαν στο Άμστερνταμ έχοντας στόχο να κάνουν το θαύμα, τα πήγαν αρκετά καλά στο πρώτο 40λεπτο του αγώνα. Άργησε να πάρει μπρος ο Άγιαξ, όμως όταν το έκανε έδειξε τις απειλητικές τους διαθέσεις. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Άλβαρες με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 και το ΑΠΟΕΛ έπρεπε να σκοράρει για να έχει το πάνω χέρι. Στο β’ ημίχρονο, είχαμε αρκετή ένταση στα πρώτα λεπτά, αφού ακυρώθηκε το γκολ του Χούντελαρ με τη χρήση του VAR, με τον Γερμανό ρεφ να υποδεικνύει οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα σκόραρε το ΑΠΟΕΛ με τον Πάβλοβιτς όμως ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. Ο Άγιαξ στη συνέχεια δεν βρήκε πολλές φάσεις για γκολ αλλά κρατούσε την μπάλα και δεν άφησε το ΑΠΟΕΛ να πάρει ανάσα ενώ ο Τόμας Ντολ έκανε πιο επιθετικό το σχήμα των νπρωταθλητών μας αλλά όταν ο Τάμαρι δεν μπόρεσε να απειλήσει και αντικαταστάθηκε αντιλαμβάνεσθαι πόσο μεγάλες ήταν οι δυσκολίες και οι διαφορές των δυο ομάδων. Φυσιολογικά ο Άγοαξ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Τάντιτς στο 79’ με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ.

Έτσι, το ΑΠΟΕΛ αποκλείστηκε από τη συνέχεια και την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλβαρες, Φέλτμαν / Μιχαΐλοβιτς, Μέρκης, Σόουζα, Γιάκολις, Ζοαοζίνιο, Μπέζιακ

ΓΗΠΕΔΟ: «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»
ΘΕΑΤΕΣ: 53.000

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φέλιξ Ζουάγιερ (Θ. Σίφνερ – Μ. Ασμούλερ) Τομπάιας Βελτζ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ VAR: Σάσα Στέγκεμαν, Κρίστιαν Ντίγκερ