3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Για το γόητρο και τους βαθμούς ο Απόλλωνας κόντρα στην Aϊντχόφεν(20:00 Cytavision)

Για το γόητρο και τους βαθμούς ο Απόλλωνας κόντρα στην Aϊντχόφεν(20:00 Cytavision)

By on 29 Αυγούστου, 2019 0 1710 Views

Την προετοιμασία του ολοκλήρωσε ο Απόλλωνας ενόψει του επαναληπτικού με την Αϊντχόφεν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η ήττα με 3-0 στην Ολλανδία, κάνει τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα της Λεμεσού που θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό.

Θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα στο ποδόσφαιρο, όμως το σίγουρο είναι ότι θα κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες τους και τουλάχιστον να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά.Ένα θετικό αποτέλεσμα έστω και χωρίς πρόκριση θα ανεάσει την ψυχολογία και το γότρο της ομάδας της Λεμεσού ενώ θα προσθέσει βαθμούς στην προσπάθεια της Κύπρου να κρατηθεί στην πρώτη 15αδα της ΟΥΕΦΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός είναι ο τραυματίας Περέιρα και ο τιμωρημένος Σακέτι. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μολ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Πέδρο, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Νσούε. Στο αριστερό άκρο θα διατηρηθεί ο Αγκίρε. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Γιούστε και Σάλαϊ. Στο χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Κυριάκου και Μάρκοβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Γιαννιώτας και Πίττας ή Σαρδινέρο. Στην επίθεση θα κινούνται οι Γκακπέ και Ζελάγια.