3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτος σταθμός για την Εθνική Ελπίδων η Νορβηγία (Δευτέρα αρχίζει προετοιμασία)

Πρώτος σταθμός για την Εθνική Ελπίδων η Νορβηγία (Δευτέρα αρχίζει προετοιμασία)

By on 29 Αυγούστου, 2019 0 491 Views

Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι με το Γιβραλτάρ.
—————————————————


Με διπλή εκτός έδρας αποστολή θα συνεχίσει τον κύκλο των υποχρεώσεων της η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Πρώτος σταθμός η Νορβηγία (6/9) και ακολούθως η Ολλανδία (10/9) και ο κύκλος της προετοιμασίας για το διπλό εκτός έδρας παιχνίδι, είναι προγραμματισμένο να αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα με προπόνηση στην Παρεκκλησιά.

Οι Νορβηγοί, ο πρώτος μας αντίπαλος, δεν έδωσαν ακόμη παιχνίδι στον όμιλο μας και στα πιο πρόσφατα φιλικά τους που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο, νίκησαν εκτός έδρας τη Δανία U20 με 3-2 και ηττήθηκαν στη Σουηδία με 3-1.

Όπως μας ανέφερε και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου, η Νορβηγία διαθέτει σκληροτράχηλο σύνολο και πήρε γεύση από την προσεχή αντίπαλο μας μέσα από τα DVD των αγώνων που προαναφέραμε.

«Είναι μια κλασική σκανδιναβική ομάδα, καλά γυμνασμένη, δυνατή και με ταχύτητα. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε απόλυτα το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας για να παρουσιαστούμε όπως επιβάλουν οι συνθήκες και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το καλύτερο», μας ανέφερε ο Νίκος Ανδρονίκου.

Στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός από τον αγώνα της Νορβηγίας με την Εθνική μας, για τον έβδομο όμιλο θα διεξαχθεί ο αγώνας της Πορτογαλίας με το Γιβραλτάρ.

Η Κύπρος μέχρι τώρα έδωσε μόνο ένα παιχνίδι, εντός έδρας με το Γιβραλτάρ όπου επικράτησε με 1-0.

**Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ.