19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Tι ισχύει για τις μεταγραφές

By on 29 Αυγούστου, 2019 0 789 Views

Δικαίωμα για.. εσωτερικές μεταγραφές, έχουν μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα, οι Κυπριακές ομάδες. Δηλαδή μπορεί να γίνει μετακίνηση ποδοσφαιριστών από μια κυπριακή ομάδα σε άλλη, μέχρι τα μεσάνυχτα της 2ας Σεπτεμβρίου, αφού αυτό προβλέπεται από την προκήρυξη.

Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι αν η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, συμπίπτει να είναι Σαββατοκύριακο, τότε αυτή μεταφέρεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα. Στην προκειμένη περίπτωση η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το Σάββατο 31 Αυγούστου και δίνεται… παράταση μέχρι την Δευτέρα 2/9, αλλά αυτό αφορά ΜΟΝΟ εσωτερικές μετακινήσεις (από μια κυπριακή ομάδα σε άλλη).

Οι διεθνείς μεταγραφές (παικτών από το εξωτερικό σε κυπριακές ομάδες) ολοκληρώνονται κανονικά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 31 Αυγούστου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι την προσεχή Παρασκευή 30 Αυγούστου οι ομάδες θα δηλώσουν τον κατάλογο των 15 ξένων και κοινοτικών που θα χρησιμοποιήσουν στην 2η αγωνιστική.

Ο τελικό κατάλογος των ομάδων, ο οποίος ΔΕΝ μπορεί να διαφοροποιηθεί μέχρι και τον Ιανουάριο που είναι η επόμενη μεταγραφική περίοδος, θα δηλωθεί στην ΚΟΠ την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.