28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΜΠΟΥΛΑΣ:Υποχρέωση μας η αναγέννηση της Ανόρθωσης

ΧΑΜΠΟΥΛΑΣ:Υποχρέωση μας η αναγέννηση της Ανόρθωσης

By on 30 Αυγούστου, 2019 0 4201 Views

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του  στην Cablenet, ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Αναλυτικά πιο κάτω μερικές από τις επισημάνσεις του.

Τι περιμένετε κατά τη διάρκεια της σεζόν; «Αισιοδοξούμε ότι η Ανόρθωση φέτος, θα μπορέσει να δικαιώσει την προσπάθεια που καταβάλει η νέα διοίκηση, οποία είναι τεράστια. Η Ανόρθωση δεν αποτελείται από ένα άτομο. Πολλοί εργάζονται νυχθημερόν για να βοηθήσουν την ομάδα να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Είμαι και εγώ ευχαριστημένος όπως και ο μεγαλομέτοχος, από τα παιδιά που στελεχώνουν το δ.σ. Είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία όλων, η Ανόρθωση φέτος θα μπορέσει να δώσει αρκετές χαρές στο κόσμο της, χαρές που έχει στερηθεί τα τελευταία χρόνια».

Ο κ. Πουλλαΐδης περιμένει δουλειά από όλους. Εσείς, περιμένετε τη σωστή λειτουργία για να έχει αποτέλεσμα ο σύλλογος; «Υπάρχει μια ευγενής ανταγωνιστική άμυλα μεταξύ των αθλητών. Υπάρχουν παιδιά που το κάνουν στα πλαίσια συνεργασίας και ειλικρινούς ανταγωνισμού και αυτό δεν μπορεί παρά να έχει μια θετική κατάληξη για το σύνολο το οποίο θα παρουσιάσουμε και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φέρει τα αποτελέσματα τα οποία αναμένουμε».

Μπορεί να επιστρέψει άμεσα η ομάδα, σε αυτά που ζητά ο κόσμος; Μπορείτε να υποσχεθείτε κάτι σε αυτό τον κόσμο; «Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις. Όμως από την άλλη δεν είμαι φρέσκος στο χώρο. Γνωρίζω πολύ καλά την Ανόρθωση. Γνωρίζω όλο το οικοδόμημα και όλους τους παράγοντες και τις παραμέτρους που πρέπει να ενεργοποιηθούν για να… ξανά γεννηθεί, ο φοίνικας να αναζωογονηθεί από την τέφρα του. Η Ανόρθωση έχει ένα εχθρό μόνο, και δεν φοβάται κανένα εκτός από τον κακό της εαυτό. Αυτό τον κακό εαυτό προσπαθούμε να τον περιορίσουμε. Αν εμείς οι ίδιοι αντιληφθούμε και αναλογιστούμε τη σημασία να περάσει η Ανόρθωση σε μια νέα εποχή, μακριά από την εσωστρέφεια, μακριά από την μεμψιμοιρία και μακριά από το… κλάμα αν θέλετε, η Ανόρθωση θα μεγαλουργήσει σύντομα. Οι βάσεις μπαίνουν κάθε μέρα. Έχουμε ένα μεγάλο θέμα να αντιμετωπίσουμε, και δεν το κρύβω, κάποια οικονομικά ελλείμματα. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Υπάρχει και η συμπόρευση με τον κόσμο, που είναι ο στυλοβάτης και ο κύριος χορηγός της ομάδας. Σεβόμενοι την ιστορία της Ανόρθωσης, εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να δουλέψουν ομαλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ελπίζω να δικαιώσουμε τον κόσμο ο οποίος δικαιολογημένα έχει ψηλές απαιτήσεις από εμάς».

Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου απέχει από τα γήπεδα. Τι θα λέγατε στον κόσμο για να βρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»; «Η πορεία και η ανταπόκριση του κόσμου στα εισιτήρια διαρκείας, καταδεικνύουν ότι ο κόσμος είναι διψασμένος για να δει τη νέα Ανόρθωση και θα είναι στο πλευρό μας».

Αγωνιστικά είναι έτοιμη η Ανόρθωση να υποκινήσει τον κόσμο της; «Την παρουσία μου στην Ανόρθωση, από την κερκίδα και τον φανατικών οπαδών, έχανα την φωνή μου για την ομάδα. Η κάρτα δεν αποτελεί δικαιολογία για να απέχει κάποιος που αγαπά την ομάδα του από τα παιχνίδια. Εγώ, θα καλέσω τους Ανορθωσιάτες, τους νέους Ανορθωσιάτες, πάνω στους οποίους επενδύουμε στο μέλλον, να δώσουν παρών, να γεμίσουν τις κερκίδες και να συμπορευτούμε όλοι μαζί για το μεγαλείο της αγαπημένης μας ομάδας και της αγαπημένης μας πόλης».

Με αυτό το σχόλιο, είναι καταλυτικό για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο; «Εγώ είμαι βέβαιος ότι θα δούμε νέα παιδιά, θα κάνω ότι μπορώ και με ομάδες υποστηρικτών μας, οι οποίοι πιθανόν ακόμη να έχουν κατά νου να απέχουν λόγω της κάρτας. Θα αναλάβω την πρωτοβουλία και να τους εξηγήσω πια πρέπει είναι η στάση τους. Δεν υπάρχει λογική να απέχω από τα γήπεδα, επειδή θα βγάλω μια κάρτα για να πάρω το εισιτήριό μου».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο. Είσαστε πεπεισμένος ότι θα ξεκινήσει η αναγέννηση; «Αν δεν το πίστευα, σήμερα θα ήμουν σε ένα ελληνικό νησί και να έπινα το ούζο μου και να έκανα τις διακοπές μου. Πιστεύω, ως Ανορθωσιάτης βέρος και ως Αμμοχωστιανός, ότι έχω υποχρέωση όπως και άλλοι να ανορθώσουμε την ομάδα, είμαστε εδώ δίπλα στην ομάδα και εργαζόμαστε καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους μας».