4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Η Σίτι ήταν και πάλι απολαυστική στο εύκολο 4-0

By on 31 Αυγούστου, 2019 0 546 Views

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν και πάλι απολαυστική στο εύκολο 4-0 επί της Μπράιτον, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αγκουέρο που είναι ασταμάτητος.

Είναι ακόμα Αύγουστος και ο Κουν Αγκουέρο έχει ήδη 6 γκολ στην Premier League. Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό το πόσο καυτός είναι ο Αργεντινός, τελευταία φορά που κάποιος τερματοφύλακας απέκρουσε τελική του προσπάθεια ήταν… πέρσι στο παιχνίδι με την Λέστερ. Έκτοτε, ότι πάει μέσα, γράφει.

Ο Αργεντινός έφτασε τα 100 γκολ στα 134 παιχνίδια με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και ήταν αυτός που την οδήγησε σε μία ακόμα εύκολη νίκη στο διαδικαστικό 4-0 επί της Μπράιτον.

Η αντίσταση των φιλοξενούμενων κάμφθηκε στα 100 δευτερόλεπτα. Τόσα χρειάστηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε για να ανοίξει το σκορ και να απλοποιήσει τα πράγματα για τους πρωταθλητές Αγγλίας. Από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Κουν.

Από δύο μαγικούς συνδυασμούς των «πολιτών», ο Αργεντινός έγινε τελικός αποδέκτης και με άπιαστα τελειώματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (42’, 55’), ενώ για το τέλος είπε να σερβίρει κι ένα γκολ.

Με όμορφη ασίστ είδε τον Μπερνάρντο Σίλβα κι εκείνος 30 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε το 4-0 (79’) σε μία ακόμα παράσταση της αρμάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, που μετρά ήδη 14 γκολ μετά από 4 παιχνίδια!

Αν έλειπε κι ο τραυματισμός του Αϊμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος έφυγε με φορείο από το γήπεδο, όλα θα ήταν τέλεια για τηνς Μάντσεστερ Σίτι…