1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ:Έχουμε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ:Έχουμε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2019 0 528 Views

Εκτός έδρας υποχρεώσεις για την Εθνική Ελπίδων . Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου την Ολλανδία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Ανδρονίκου, μίλησε στον Super Sport FM για τη νέα προσπάθεια και τα νέα πρόσωπα.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Θα έχουμε δύσκολες αποστολές, όπως γίνεται πάντα με όλες τις εθνικές μας. Πάντα παίζουμε για το καλύτερο. Αυτή είναι η υποχρέωση μας».

Για το στόχο της Εθνικής Ελπίδων που είναι να ετοιμάζει ποδοσφαιριστές για την Εθνική Ανδρών: «Έχουν πάει αρκετά παιδιά στην Εθνική Ανδρών. Αυτό είναι που ζητούμε».

Για τον Τζακ Ρόουλς που ήταν στην Εθνική Ελπίδων και κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών:«Ξεκίνησε από την Εθνική Νέων με το Νεόφυτο Λάρκου. Ήθελε χρόνο προσαρμογής, επειδή δεν ήξερε ελληνικά. Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Δεν είναι τυχαίο που ήταν στην προετοιμασία της Τότεναμ. Είναι πολύ καλός στο μεσοεπιθετικό κομμάτι».

Για τη σχέση που έχει με τους υπόλοιπους προπονητές των εθνικών ομάδων:  «Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία. Από την ηλικία των 14-15 γνωρίζω τι υπάρχει στο χώρο. Φαίνεται ποια παιδιά μπορούν στο μέλλον να στελεχώσουν την Εθνική Ανδρών. Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία και με την Εθνική Ανδρών, ιδιαίτερα με τον Σάββα Κωνσταντίνου».

Αν άλλαξαν πολλά στην Εθνική Ελπίδων: «Στις μικρές ελπίδες έχουμε το πρόβλημα ότι τα παιδιά δεν αγωνίζονται. Είναι τα γνωστά προβλήματα. Κάποια παιδιά δεν έχουν καθόλου παρουσία».

Για το Νικόλα Τσάρουλλα: «Έχει πάρει το κυπριακό διαβατήριο και έρχεται για πρώτη φορά στις εθνικές ομάδες. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ανακάλυψε ο Μάριος Κωνσταντίνου».

Για το τι να περιμένουμε στα παιχνίδια με Νορβηγία και Ολλανδία: «Με τη Νορβηγία, είναι ο αγώνας που έχουμε τις πιθανότητες να πάρουμε κάτι καλό. Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και γιατί όχι να πάρουμε το βαθμολογικό κέρδος. Με την Ολλανδία θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο παίκτης που έβαλε τα δύο γκολ της Αϊντχόφεν κόντρα στον Απόλλωνα, είναι της Ελπίδων αλλά ευτυχώς τον κάλεσε ο Κούμαν στην Εθνική Ανδρών. Έχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις μεγάλες ομάδες της Ολλανδίας. Έχουμε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για την Εθνική Ανδρών και τα παιχνίδια με Καζακστάν και Σαν Μαρίνο: «Καλούμαστε στην έδρα μας να πάρουμε τη νίκη. Κόντρα σε μια καλή ομάδα. Για το παιχνίδι με τον Σαν Μαρίνο, μια σοβαρή εθνική θα πάρει τους τρεις βαθμούς».