6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Μπεν Σιμόν: «Είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε»

By on 5 Σεπτεμβρίου, 2019 0 505 Views

Για τη σημαντικότητα του αγώνα της Εθνικής μας με το Καζακστάν, μίλησε ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν.

“Θα μπορούσα να σας πω το τυπικό, πως, ο κάθε αγώνας της Εθνικής είναι κρίσιμος. Όμως, δεν θα κρυφτώ. Ο αυριανός αγώνας, είναι πιο κρίσιμος από όλους τους υπόλοιπους. Είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε. Το βλέπω στους ποδοσφαιριστές μου” ανέφερε ο κ. Σιμόν, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. 

«Ο κόσμος μπορεί να δώσει ώθηση σε αυτή την Εθνική ομάδα. Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να έρθει να δει τους ποδοσφαιριστές που έχουν μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα, στις Ακαδημίες της, στα Σχολεία της. Οι ποδοσφαιριστές συζητούν μεταξύ τους και θέλουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Όσοι υποστηρίζουν την Εθνική ομάδα, τη χώρα, το ποδόσφαιρο της, είναι η ώρα να έρθουν στο γήπεδο και να μας δώσουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε».

Ρωτήθηκε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός για την μη κλήση στην Εθνική των Ντόσα Τζιούνιορ, Αντρέα Αβραάμ και Δημήτρη Χριστοφή.
Η απάντηση του:
«Είναι σε σχέση με την φιλοσοφία. Βλέπω τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Δεν παίρνω αποφάσεις μόνος μου. Κάθομαι και συζητώ με τους συνεργάτες μου. Είχα περισσότερες επιλογές. Για τον Ντόσα ήταν καθαρά δική του επιλογή. Ο Χριστοφή ναι είναι σημαντικός παίκτης τον σέβομαι  αλλά χρειάζεται να πάρει κάποια παιχνίδια με την Ομόνοια. Για Αβραάμ του έχω μιλήσει ένας πολύ καλός παίκτης του έχω εξηγήσει γιατί δεν βρίσκεται  στην Εθνική τώρα».

ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)
«Θα είναι δύσκολος αγώνας όμως θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας στηρίξει για τους 3 βαθμούς».