3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Over 3.5 goals το Σαν Μαρίνο – Κύπρος; Απόδοση 2.05 στην BET ON ALFA

Over 3.5 goals το Σαν Μαρίνο – Κύπρος; Απόδοση 2.05 στην BET ON ALFA

By on 9 Σεπτεμβρίου, 2019 0 537 Views

Εκτός έδρας υποχρεώσεις για την Εθνική Κύπρου, που θα αναμετρηθεί απόψε στις 21:45 με το Σαν Μαρίνο, σε ματς που έχει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για τη νίκη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ψάχνει τη δεύτερη του νίκη στη διοργάνωση και το ματς προσφέρεται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις, στο www.betonalfa.com.cy ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Τόσο για το ματς Σαν Μαρίνο – Κύπρος, όσο και για τα υπόλοιπα σημερινά ματς, μπορείτε να κάνετε μέσω του Build & Bet αρκετές επιλογές από το ίδιο ματς και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

H Κύπρος είναι ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, με απόδοση 1.05, η νίκη του Σαν Μαρίνο έχει απόδοση 28, ενώ 8.30 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.40 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 2.55 το under 2.5 goals, 2.05 το over 3.5 goals και 1.65 το under 3.5 goals.

Αν πιστεύετε ότι ο Πιέρος Σωτηρίου θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, η απόδοση είναι 3.80, ενώ ακολουθεί ο Φώτης Παπουλής με απόδοση 4.90 για να σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς.

Η BET ON ALFA προσφέρει και άλλες πάρα πολλές επιλογές, τόσο για την αναμέτρηση Σαν Μαρίνο – Κύπρος, όσο και για τις υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro 2020.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.