1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

ΝΤΟΛ:Πρέπει να ιδρώσουμε για να κερδίσουμε

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2019 0 1594 Views

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντολ και ο Νικόλας Ιωάννου μίλησαν σε διάσκεψη τύπου για τον αγώνα με την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ.

Τόμας Ντολ: 

“Ξέρω ότι για τον τύπο είναι σημαντικό να έχουμε τον τίτλο του φαβορί. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πέρυσι έπαιξαν ξανά στους ομίλους. Άλλαξαν προπονητή. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις ποιος είσαι. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Δεν ξέρουμε πως θα παίξει ο αντίπαλος. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αλλά πρέπει να το δείξουμε”

Για τον προπονητή της Ντουντελάνζ: “Τον γνωρίζω. Έχει μεγάλο όνομα. Έπαιξε αρκετά χρόνια στην Νάπολι. Είναι ωραίο να συναντάς ανθρώπους που ξέρεις από το παρελθόν. Παίζουν οι ομάδες μας εναντίον όχι εμείς οι δύο” 

Για την αυριανή προσέλευση η οποία δεν θα είναι η αναμενόμενη: “Όλοι θέλουν να βλέπουν γεμάτα στάδια. Θα δούμε αύριο. Ίσως κάποιοι αποφασίσουν να έρθουν μετά τη δουλειά. Έχω παίξει σε γεμάτα στάδια. Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερο κόσμο” 

Για το αν θα προχωρήσει αλλαγές και αν είναι πλεονέκτημα που ξεκινά εντός έδρας: “Θα δούμε για την εντεκάδα. Θα περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση. Έχουμε παίκτες με κάποια προβλήματα και θα δούμε την κατάσταση τους. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Δεν έχει να κάνει αυτό με το φαβορί. Είναι καλό το ότι παίζουμε εντός έδρας. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε μιας και έχουμε το πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα που παίζει εντός θέλει να κερδίζει. Αυτός είναι ο στόχος μας.Όλες οι ομάδες εκτός από την Σεβίλλη πιστεύουν στην 2η θέση. Έχουμε δει τον αντίπαλο μας. Έχουν φρεσκάδα. Εμείς δεν είμαστε ούτε η Ρεάλ ούτε η Μπαρτσελόνα πρέπει να ιδρώσουμε για να κερδίσουμε”  

Τι του έχει κάνει εντύπωση από την Ντουντελάνζ: “Δεν υποτιμούμε κανέναν. Με τον Άγιαξ όλοι είπαν ότι θα χάσουμε εντός αλλά είχαμε ευκαιρίες. Δεν έχει σημασία η έναρξη της στο πρωτάθλημα. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Εγώ ακόμα και στα φιλικά μελετώ τον αντίπαλο” 

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει μ΄έναν νέο προπονητή. Δεν είμαι αλαζόνας αλλά το σημαντικό είναι να δούμε την δική μας απόδοση. Θα προετοιμαστούμε σήμερα. Ήταν ένας μεγάλος δρόμος για μας μέχρι να φτάσουμε εδώ. Ελπίζω αύριο να δώσουμε το 100%” 

νικλασσσρσφσδ

ΝΙΚ: “Θέλουμε να μπούμε το δεξί. Δεν θα είναι εύκολο αλλά μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο μας παιχνίδι στον όμιλο” 

“Είμαστε το φαβορί αλλά θα είναι δύσκολο. Ο αντίπαλος θα κάνει αμυντικό παιχνίδι αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”

“Δεν μας απασχολεί το ότι άλλαξε προπονητή η Ντουντελάνζ. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι”