6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Europa League:Ξεκινά η νέα πρόκληση για το ΑΠΟΕΛ (Cytavision 19:55)

Europa League:Ξεκινά η νέα πρόκληση για το ΑΠΟΕΛ (Cytavision 19:55)

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2019 0 898 Views

Τον πρώτο του αγώνα στους ομίλους του Europa League δίνει απόψε το ΑΠΟΕΛ. Αντιμετωπίζει στις 19:55 στο ΓΣΠ την Ντούτελαντζ Λουξεμβούργου και έχει ως στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα τη νέα διοργάνωση που θα του αποφέρει και χρήματα,ελπίδες για πρόκριση και φυσικά βαθμούς για την Κύπρο. Ο αγώνας θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη Cytavision.Με νίκη του ΑΠΟΕΛ η Κύπρος θα περάσει στην 15η θέση ντης βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ και ίσως πλησιάσει την 14η κάτι πολύ σημαντικό για όλες τις ομάδες μας

Το ΑΠΟΕΛ συμμετέχει για όγδοη φορά στην ιστορία του στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και για τέταρτη φορά στους ομίλους του Europa League μετά το 2013, το 2015 και το 2016.

Πέραν της Ντούντελανζ, στον όμιλο του ΑΠΟΕΛ συμμετέχουν η Σεβίλη και η Καραμπάχ και ο στόχος για πρόκριση στους “32” της διοργάνωσης δεν είναι καθόλου ανέφικτος. 

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αποψινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Belec,  Waterman, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Souza, Hallenius, De Vincenti, Τamari, Matić, Jakoliš, Pavlović, Joãozinho, Μερκής, Ιωάννου, Αλωνεύτης, Bezjak, Mihajlovic και Alef.