6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η μεγάλη επιστροφή στο Α.Παπαδόπουλος και το στοίχημα της Κυρίας

Η μεγάλη επιστροφή στο Α.Παπαδόπουλος και το στοίχημα της Κυρίας

By on 21 Σεπτεμβρίου, 2019 0 2002 Views

Μεγάλη πιστροφή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την Ανόρθωση, που μετά από μήνες επιστρέφει στο σπίτι της για να αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος ,το πρώτο με προπονητή τον Κετσπάγια μετά το 2008.

Τελευταίο παιχνίδι μπορεί να ήταν η ήττα από την Δόξα τον περασμένο Μάη, ωστόσο η τελευταία φορά που το «Αντώνης Παπαδόπουλος» θύμισε ποδοσφαιρικό γήπεδο, ήταν στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, πριν ξεσπάσει το θέμα με το δελτίο υγείας του Ουζόχο.

Το πρώτο στοίχημα της φετινής χρονιάς, είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος» να γίνει ξανά η έδρα φόβητρο για τους αντιπάλους της Κυρίας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει από πρώτο χέρι, πως για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί, το να γίνει ξανά κάστρο το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές και το παιχνίδι με την Πάφο είναι το πρώτο της χρονιάς μέσα στο Α.Παπαδόπουλος, ενώ ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με Απόλλων και Ομόνοια σε μία τριάδα αγώνων όπου η Ανόρθωση στοχεύει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα που θα καθορίσουν σε μεγάλο ποσοστό και τους στόχους της Ανόρθωσης για τη φετινη χρονιά…Προτεραιότητα έχει όμως ο αγώνας της Κυριακής με την Πάφο που είναι δύσκολος αλλά με τον κόσμο της στο πλευρό της η Ανόρθωση και με καλή εμφάνιση μπορεί να πετύχει το στόχο της.