3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μερκής σε ρόλο εκτελεστή λύτρωσε το ΑΠΟΕΛ(2-3).Φωνές από την Ένωση

Ο Μερκής σε ρόλο εκτελεστή λύτρωσε το ΑΠΟΕΛ(2-3).Φωνές από την Ένωση

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2019 0 5802 Views

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το ΑΠΟΕΛ νίκησε με 3-2 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Μεγάλη ανατροπή για τους «γαλαζοκίτρινους» να σκοράρουν στις καθυστερήσεις με τον Γιώργο Μερκή τα δύο γκολ της νίκης.Η Ένωση που έκανε πρώτη ανατροπή έχει σφοδρά παράπονα από τον διαιτητή Ν.Νεοφύτου που στα τελικά στάδια του αγώνα έχασε τον έλεγχο και υπέπεσε σε καθοριστικά λάθη.
Το ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα με τον Χαλένιους στο 22΄, όμως δύο γκολ του Αμπαρτζουμιάν στο δεύτερο ημίχρονο στο 64΄ και στο 89΄έδωσαν προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 90΄+4 ο Μερκής βρήκε δίκτυα, φέρνοντας αρχικά το παιχνίδι στα ίσα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 90΄+9.
Στους 6 βαθμούς με δύο αγώνες, έφτασε το ΑΠΟΕΛ, από την άλλη, η ΕΝΠ έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.
Έντονα τα παράπονα από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία με τον Γιώργο Κοσμά να αποβάλλεται. Το πιο σοβαρό λάθος του διαιτητή ήταν το φάουλ που δεν έδωσε και στην εξέλιξη πέτυχε το 2-2 το ΑΠΟΕΛ καθώς και τα 8 λεπτά που υπέδειξε για καθυστερήσεις.
ΕΝΠ (Γιώργος Κοσμά): Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μιτρέφσκι (30΄ Κουμής), Αγγελή (76΄ Κυριάκου), Βαλλιάνος, Κοσμά, Ριέρα, Σπόλιαριτς, Θεοδώρου (69΄ Μαϊσουράτζε), Αγκίρι, Σεπάνιακ
Στον πάγκο: Πέτρου, Σταρόκιν, Ελευθερίου, Κάρλος, Κολοκούδιας, Μαυρουδής
ΑΠΟΕΛ (Τόμας Ντολ):Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Ιωάννου, Ζοαοζίνιο, Άλεφ, Σόουζα, Εφραίμ (63΄ Αλωνεύτης), Βιντιγκάλ (85΄ Γιάκολις), Τάμαρι (72΄ Πάβλοβιτς), Χαλένιους
Στον πάγκο: Βάτερμαν, Ντε Βινσέντι, Μάτιτς, Σιέλης, Μπέζιακ, Σάβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
 Ριέρα, Βαλλιάνος, Κλέιμαν, Κουμής / Τάμαρι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γιώργος Κοσμά ΓΗΠΕΔΟ: «Τάσος Μάρκου»
ΘΕΑΤΕΣ: 600