9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024

H Γιουβέντους εύκολα την SPAL και πατά κορυφή

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2019 0 373 Views

Με γκολ των Πιάνιτς και Ρονάλντο η Γιουβέντους λύγισε την αντίσταση της SPAL στο Τορίνο (2-0) και με αγώνα περισσότερο πέρασε πάνω από την Ιντερ.

Με τον Μπουφόν να παίζει το ματς Νο903 σε επίπεδο συλλόγων και να κάνει ρεκόρ για Ιταλούς αλλά και κάμποσες απουσίες, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έπαιξε όσο χρειάστηκε για να επιβλθεί της SPAL στο Allianz Stadium. Οι Bianconeri έφτασαν τις τρεις σερί νίκες στην Serie A, παραμένουν αήττητοι και πήγαν στο +1 από την Ιντερ που παίζει αργότερα στην Σαμπντόρια.

Το πρόβλημα στα στημένα έκανε την εμφάνισή του νωρίς στο ματς καθώς ο Ρέκα λίγο έλειψε να σκοράρει για το club της Φεράρα, ενώ για τους Τορινέζους τις πρώτες απειλές είχαν Κεντίρα και Ρονάλντο. Στο 34’ ο Ντιμπάλα έφυγε στην κόντρα αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Μπερίσα και στο 43’ η Γιουβέντους έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της καθώς ο Κριστιάνο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ράμσεϊ ολομόναχος είδε τον Μπερίσα να σταματά την κεφαλιά του. Στο 45’ έγινε το 1-0 με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με εκπληκτικό φαλτσαριστό βολέ του Πιάνιτς [σκόραρε για 2η σερί αγωνιστική] από το ημικύκλιο.

Στο δεύτερο μέρος και το 54’ ο Κεντίρα με κεφαλιά από κοντά είχε την πρώτη φάση και στο 65’ ο Σάρι άλλαξε το 4-4-2 και έπαιξε με 4-3-3 βάζοντας τον Μπερναρντέσκι αντί του Ράμσεϊ. Η SPAL όπως ήταν λογικό έδινε περισσότερους χώρους όσο η ώρα περνούσε και στο 67’ ο Ντιμπάλα με διαγώνιο σουτ ανάγκασε τον Μπερίσα σε επέμβαση. Στο 78’ ο Αργεντινός βοήθησε τελικά στο να πετύχουν οι γηπεδούχοι γκολ, όταν έφυγε από αριστερά και με καταπληκτική σέντρα βρήκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στάθηκε στον αέρα και με δυνατή κεφαλιά έσπασε τα χέρια του Μπερίσα γράφοντας το τελικό 2-0.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ματουιντί, Πιάνιτς, Κεντίρα (61’ Εμρέ Τσαν), Ραμπιό (77’ Μπετανκούρ), Ράμσεϊ (65’ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Ρονάλντο.

SPAL (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Μπερίσα, Τόμοβιτς, Βίκαρι, Σάλα (72’ Γιάνκοβιτς), Ρέκα, Ιγκόρ, Μισιρόλι, Μουρτζία (57’ Εσπέτο), Βαλντιφιόρι, Μοντσίνι (76’ Παλόσκι), Πετάνια.