5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει η Ανόρθωση…(Αναμένεται να γεμίσει το Α.Παπαδόπουλος)

Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει η Ανόρθωση…(Αναμένεται να γεμίσει το Α.Παπαδόπουλος)

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2019 0 2259 Views

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα και όχι μόνο μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος και είναι η νίκη ειδικά στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε να  αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο, το πιο ψηλό εμπόδιο μας για την ώρα. Ο προπονητής μας παρακολούθησε το παιχνίδι του Απόλλωνα με την ΑΕΚ στην «Αρένα» και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι πολύ καλά τα αγωνιστικά δεδομένα. Είναι από τα παιχνίδια που δίνουν περισσότερα από τρεις βαθμούς και μια νίκη μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο. Οφείλουμε να διατηρήσουμε το πολύ καλό κλίμα και τον ενθουσιασμό και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη επί του Απόλλωνα».

Για τον κόσμο: «Βάσει προπώλησης έκλεισαν θέση περίπου 4.500 φίλοι μας. Καλώ τον κόσμο να προαγοράσει το εισιτήριο του καθώς στο ματς με την Πάφο είδαμε κόσμο να μπαίνει ακόμα και μια ώρα μετά την έναρξη του αγώνα. Είναι δύσκολο όταν έρχονται 1000-1500 άτομα ταυτόχρονα στο γήπεδο να εξυπηρετηθούν μέσα σε 30 λεπτά όσα ταμεία και αν υπάρχουν. Καλούμε τον κόσμο να εκμεταλλευτεί την προπώληση».

Μιλά ο Τιμούρ και αλλάζουν πράγματα: «Αν είχαμε ένα Τιμούρ Κετσπάγια σε κάθε καίρια θέση του αθλητισμού τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Όταν ανοίγει το στόμα του ο Τιμούρ γίνονται βελτιωτικά έργα εκεί όπου γνωρίζαμε ότι υπάρχουν προβλήματα. Ας είναι και με αυτό τον τρόπο. Δεν γίνεται ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Εθνική να θεωρούνται ξένοι στις ομάδες τους. Και με το θέμα των αναβολών και με το θέμα των Κυπροποιήσεων τα λεγόμενα του Τιμούρ έφτασαν τα αυτιά κάποιων και βλέπουμε ότι υπάρχει κινητοποίηση για να αλλάξουν κάποια πράγματα».