9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Πάφος με πάθος και ανατροπή προσγείωσε την Ομόνοια(Στο 88′ 2-1)

Η Πάφος με πάθος και ανατροπή προσγείωσε την Ομόνοια(Στο 88′ 2-1)

By on 5 Οκτωβρίου, 2019 0 1971 Views

Η Πάφος με πάθος και αποφασιστικότητα κατάφερε πανάξια να πετύχει με ανατροπή σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Ομόνοιας με τον Κέβιν Λαφράνς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 88’. Το ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη με την Ομόνοια να προηγείται στο 64’ με τον Ντάρμπισαϊαρ και την Πάφο να κάνει την ανατροπή με γκολ του Μπεσάρα στο 64’ και του Λαφράνς στο 88’.

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο Α’ ημίχρονο, με την Ομόνοια να αρχίζει καλύτερα και τους γηπεδούχους σταδιακά να ισοφαρίζουν. Δημιουργήθηκαν καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, δεν βρήκαν όμως τον τρόπο να σκοράρουν και το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα

Μπήκε καλύτερα στην επανάληψη η Ομόνοια, που ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και έδειχνε πολύ πιο απαιτητική. Κατάφερε να εξαργυρώσει την υπεροχή  της στο 64’ με σκόρερ τον Ντάρμπισαϊαρ μετά από την εξαιρετική μπαλιά του Τιάγκο, ωστόσο δεν κράτησε για πολύ το προβάδισμα της, καθώς στο 69’ ο Μπεσάρα με εξαιρετικό γκολ έφερε το ματς στα ίσα.

Η Πάφος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, καθώς το γκολ της έδωσε φτερά, κυνήγησε τη νίκη και την πήρε με το γκολ του Λαφράνς στο 88’. Ήταν η δεύτερη φετινή νίκη για την Πάφο που προερχόταν από τρεις σερί ήττες, πρώτη ήττα για την Ομόνοια.

ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Πανός, Αραγιούρι, Λαφράνς, Βαλεριάνος, Σιρόκ (85′ Ράσιτς), Γουίλιαμς (89′ Σάνι), Παντσεόν, Μπεσάρα, Σακό(61′ Βα) και Νέμετς.

Στον πάγκο: Πέτρου, Αντωνίου, Σάνι, Φυλακτού, Ράσιτς, Φιλιώτης, Βα, Λελιούκιν, Καμπράλ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Λούφτνερ, Λέζιακς, Εζρά (78′ Χριστοφή), Λανγκ, Γκόμεθ, Ντάρμπισαιρ, Κούσουλος, Μαυρίας, Τιάγκο, Μίκου (78′ Ορτέγκα).

Στον πάγκο: Παναγή, Περέιρα, Μανρίκε, Μποτεάκ, Χουμποτσάν. Ορτέγκα, Κατελάρης, Χριστοφή, Κακουλλής.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαφράνς, Βαλεριάνος, Νέμετς / Μίκου, Ντάρμπισαϊαρ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: 4 χιλιάδες περίπου

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός: Καλησπέρα Νίκος
4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος