14 Μαΐου, 2024
  • 14 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η χρονιά της Λίβερπουλ.Με πέναλτι στο 94′ πήρε 8η νίκη

Η χρονιά της Λίβερπουλ.Με πέναλτι στο 94′ πήρε 8η νίκη

By on 5 Οκτωβρίου, 2019 0 375 Views

H Premier League στα κόκκινα και οι οιωνοί δείχνουν Λίβερπουλ! Οι Reds έπαιξαν με τη φωτιά, όμως δεν κάηκαν, πέτυχαν την 8η νίκη τους (2-1 τη Λέστερ) κι έκαναν ακόμα ένα βήμα τίτλου!Με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 95′ ήρθε η 8η νίκη .

Τα πάντα δείχνουν… Λίβερπουλ φέτος και αυτό φαίνεται σε κάθε αγωνιστική. Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ αν και ισοφαρίστηκε στο 80′ από την εξαιρετική Λέστερ, πήρε ένα πέναλτι που σηκώνει συζήτηση στο 95′ και ο Μίλνερ το έκανε γκολ για να χαρίσει μια τεράστια νίκη η οποία στέλνει την ομάδα του στο 8×8 και ισχυροποιεί τη θέση της στη διεκδίκηση του τίτλου. Η Λίβερπουλ έφτασε το σερί των εντός έδρας νικών στις 11 και με αγώνα περισσότερο πήγε στο +8 από την Μάντσεστερ Σίτι, που παίζει εντός με την Γουλβς.

Ο Κλοπ προτιμούσε το αποτέλεσμα πολύ περισσότερο από το να παίξει καλά η ομάδα του και στα πρώτα 45′ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Κόντρα σε μια Λέστερ που δεν έδειξε καμία διάθεση να κλειστεί, οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 40′ όταν η μπαλιά του Μίλνερ βρήκε στον super φορμαρισμένο, Μανέ, που έβγαλε όλο του το γκάζι και με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 1-0, που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Οι Reds θα μπορούσαν να σκοράρουν με το… καλημέρα του β’ μέρους, αλλά ο Σαλάχ δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Σμάιχελ. Ωστόσο, οι Κόκκινοι δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, η Λέστερ ανέβασε την απόδοσή της, έγινε πιο επιθετική και στο 66′ ο Βάρντι πλησίασε το γκολ, αλλά ο Αντριαν είχε σωστή τοποθέτηση. Στο 73′ η σουτάρα του Πρατ πέρασε μόλις άουτ και στο 80′ ήρθε το σοκ στο Ανφιλντ! Ο Μάντισον βρέθηκε σε θέση βολής και με ιδανικό τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1 για τη Λέστερ. Η Λίβερπουλ έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε κι αιτία ήταν το πιο… χαζό πέναλτι στη φετινή Premier League. Στο 94′ ο Ολμπράιτον έχασε τον έλεγχο της μπάλας, αυτή έφτασε στον Οριγκί και ο παίκτης της Λέστερ τον μόλις που τον άγγιξε! Ο Οριγκί έκανε τη βουτιά και κέρδισε πέναλτι.Ο Μίλνερ δεν αστόχησε κι έδωσε νίκη για… τίτλο!

Λίβερπουλ: Αντριαν, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ (78′ Χέντερσον), Φαμπίνιο, Φιρμίνο (78΄Οριγκί), Σαλάχ (90΄Λαλάνα), Μανέ

Λέστερ: Σμάιχελ, Εβανς, Περέιρα, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Πρατ (73′ Πέρεθ), Τίλεμανς, Ν’Ντιντί, Μάντισον (86′ Τσάντρι), Μπαρνς (46′ Ολμπράιτον), Βάρντι