5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θρίλερ και κόκκινη βραδιά με σταρ τον Ελουντού.Η Ν.Σαλαμίνα 3-2 σε ματς με ανατροπές

Θρίλερ και κόκκινη βραδιά με σταρ τον Ελουντού.Η Ν.Σαλαμίνα 3-2 σε ματς με ανατροπές

By on 5 Οκτωβρίου, 2019 0 3386 Views

Εκπληκτικό παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» όπου Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ έδωσαν στον κόσμο να απολαύσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Σε ματς θρίλερ με πέντε γκολ, ανατροπή στην ανατροπή και στο τέλος νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο Σαρλς Ελουντού, που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και έκανε άνω κάτω την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων.

Το παιχνίδι άρχισε με τη Νέα Σαλαμίνα να προσπαθεί να προσεγγίσει την περιοχή της ΑΕΛ και στην πρώτη της καλή στιγμή, ο Λαμπό εκμεταλλεύτηκε την λάθος αμυντική αντίδραση των φιλοξενουμένων και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ανέβασε στροφές και έφτασε στην ισοφάριση στο 39’. Μετά από κόρνερ του Τόρες, ο Τεξέιρα έπιασε την κεφαλιά φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, και έψαξε και την ανατροπή.

Κάτι που πέτυχε με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο με ένα φοβερό γκολ – απευθείας φάουλ – του Τεσέιρα. Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έριξε στο γήπεδο τον Ελουντού…

Κίνηση ματ από τον πάγκο, με τον ακραίο επιθετικό των ερυθολεύκων να κάνει άνω κάτων την άμυνα της ΑΕΛ. Αρχικά, στο 59’ πάτησε εξαιρετικά για τον Κωστή που ισφοάρισε και οκτώ λεπτά αργότερα, με ωραία ατομική ενέργεια, εκτέλεσε τον Βοζίνια. Μέχρι το τέλος του αγώνα, δεν άλλαξε οτιδήποτε, με την Νέα Σαλαμίνα να επιστρέφει στις επιτυχίες.

TA ΓΚΟΛ

67′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ελουντού με ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια.

59′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ελουντού πάτησε για τον Κωστή που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βοζίνια.

48′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ. Ο Νιλς Τεσέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Κίσσα.

39′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόρες, ο Τεξέιρα θα ανέβει πιο ψηλά από όλους και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κίσσα.

16′ ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαριάνοβιτς, έκανε λάθος ο Βοζίνια, με τον Λαμπό από κοντά να εκτελεί τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Λανθαασμένη αντίδραση από την άμυνα της ΑΕΛ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Τσαμπούρης, Νουρ, Μαριάνοβιτς(58′ Ελουντού), Κίνγκσλεϊ(90+1 Μαουρίτσιο), Σαν Ρομάν, Κωστή, Μπέντζαμιν, Χριστοφόρου, Τισντέλ(82′ Σιαθάς), Κορέια

Στον πάγκο: Λύτρας, Σίπσον, Ρέινολτς, Παναγή, Σιαθάς, Λόπες, Ελουντού, Νικολάου

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τζούνιορ, Τεξέιρα, Γκαστανιάγα, Μεντόγεβιτς, Αβραάμ(13′ Αντωνίου/62′ Μαρκόσκι), Γκαζαριάν, Μάε(69′ Κάρλος), Τόρες, Γουΐλερ, Τεσέιρα

Στον πάγκο: Πρόσεκ, Νταβόρ, Κάρλος, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου, Γκοντάλ, Χουράδο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κορέια, Μαριάνοβιτς, Λαμπό, Κωστή / Γουΐλερ, Τόρες

ΘΕΑΤΕΣ: 1200

Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος
4ος: Στρούθου Ανδρέας
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης