18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Αυτή την φορά είναι η δική τους η ευθύνη(για τους παίκτες).

ΚΕΡΚΕΖ:Αυτή την φορά είναι η δική τους η ευθύνη(για τους παίκτες).

By on 5 Οκτωβρίου, 2019 0 1785 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ ανέφερε:

Πρώτα να πω συγχαρητήρια στον Σάββα και την ομάδα του για τη νίκη σήμερα. Το αίσθημα μου σήμερα είναι ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Νιώθω ότι θα ήταν τουλάχιστον η ισοπαλία δίκαιο αποτέλεσμα. Στα πρώτα δέκα λεπτά δεν είχαμε καλή προσαρμογή στο παιχνίδι αλλά μετά πήραμε τον έλεγχο και ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε το παιχνίδι, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 2-1. Όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ χάθηκε ο έλεγχος στην άμυνα και στην συνέχεια δεχθήκαμε το τρίτο γκολ με 2 παίκτες της Νέας Σαλαμίνας εναντίον 4 δικών μας, αυτό είναι σαν νηπιαγωγείο για μένα.

Δεν λέω ποτέ για τους παίκτες μου, πάντα τους προστατεύω. Αλλά δεν πρέπει να βρίσκουμε πάντα δικαιολογίες. Στο τέλος της ημέρας οι παίκτες παίζουν για τους ίδιους και για την οικογένειά τους. Ανεξάρτητα αν θα είμαι εγώ εδώ ή κάποιος άλλος, αυτή την φορά είναι η δική τους η ευθύνη. Δεν το έχω κάνει ποτέ ξανά. Είμαι πολύ καιρό με τους ποδοσφαιριστές. Τους αγαπώ και τους σέβομαι αλλά σήμερα είναι δική τους η ευθύνη.

Τέλος, αναφέρθηκε ξανά στον Σάββα Πουρσαϊτίδη: “Ούτε θα έπρεπε να σκέφτονται να φύγει από εδώ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν αλλάζει. Για ένα παιχνίδι τα ξεχνάμε όλα”.