5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Πρώτη νίκη για τον Ερμή

By on 6 Οκτωβρίου, 2019 0 441 Views

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας πανηγύρισε ο Ερμής ο οποίος έφυγε με διπλό από το Μακάρειο κόντρα στον Διγενή. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου επικράτησε 1-0, συνεχίζει αήττητη και έφτασε τους τέσσερις συνολικά βαθμούς σε δύο παιχνίδια. Στην αντίπερα όχι η ομάδα της Μόρφου γνώρισε την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια και το ξεκίνημα δεν είναι καθόλου όπως το περίμεναν οι νεοφώτιστοι.
Το γκολ που έκρινε την πολύ καλή από πλευράς θεάματος αναμέτρηση πέτυχε ο Μπουλά στο 78΄. Ο μεσοεπιθετικός από την Ισημερινή Γουινέα βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Αγριμάκη στην φάση του αγώνα.
Ο Διγενής πίεση στο τέλος για την ισοφάριση και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χαραλάμπους στο 88΄ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Αγριμάκης, Πιερή, Λεονάρντο, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος (75΄ Αργυρού), Καπνίδης, Σιαπάνης, Παπαχαραλάμπους (63΄ Φοφάνα), Θεράποντος, Παναγιώτου, Μάξουελ
ΕΡΜΗΣ: Πάρντο, Γαβριήλ, Θεοχάρους, Πέλα, Μαρλόν, Μπουλά (80΄ Γεωργίου), Κύπρου, Σαμάρας, Λοιζίδης, Βουκοπράτοβιτς (62΄ Αντωνίου), Ποπίν (55΄ Παπαθανασίου)

Για το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας
Ηρακλής Γερολάκκου – ΘΟΪ Λακατάμιας…1-1

Στους τέσσερις βαθμούς ο Ηρακλής, δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για το ΘΟΪ