6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

ΚΟΥΜΑΣ:Ελάτε δίπλα στην Εθνική…

By on 10 Οκτωβρίου, 2019 0 465 Views

Μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το τέλος του αγώνα με το Καζακστάν, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ανέφερε:

“Η σημερινή νίκη είναι αυτό που χρειαζόμασταν, αυτό που ζητούσαμε. Ήταν αυτό που πολλές φορές πήγαμε στην βρύση αλλά δεν ήπιαμε νερό. Σήμερα τα παιδιά με πολλή προσπάθεια και αντίξοες συνθήκες σε ένα πλαστικό γήπεδο, κατάφεραν το δεύτερο ημίχρονο να έχουν πολύ καλή παρουσία και να μας κάνουν περήφανους. Και οι νέοι και οι παλιοί. 

Η Εθνική Κύπρου δεν είναι της Ομοσπονδίας ή του Γιώργου Κούμα ή τον αξιωματούχων, είναι της Κύπρου μας. Είναι ο καλύτερος πρεσβευτής που έχουμε στο εξωτερικό. Είμαστε σε μια περίοδο που χτίζουμε νέα ομάδα, έρχονται νέοι παίκτες, έχουμε κάποια προβλήματα αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Σήμερα ευτυχήσαμε να πάρουμε εκείνο που δικαιούμασταν στο ΓΣΠ, διότι και εκεί δικαιούμασταν τη νίκη.

Το Καζακστάν είναι μια ομάδα στην ίδια κατηγορία και το ίδιο γκρουπ μαζί μας και είναι σημαντικό κερδίζοντας που είναι στο ίδιο γκρουπ μαζί σου, δείχνεις ότι κάνεις βήματα μπροστά.

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα για επόμενο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην Ρωσία να καλέσω τον κόσμο να έρθει να σταθεί δίπλα σε αυτά τα παιδιά, στην Εθνική. Με λύπη μου σήμερα είδα την προπώληση των εισιτηρίων και οι φίλαθλοι της Ρωσίας μέχρι σήμερα θα είναι περισσότεροι από τους Κύπριους”.