28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Η Μαγιόρκα έριξε από την κορυφή την κακή Ρεάλ

By on 20 Οκτωβρίου, 2019 0 355 Views

Η γεμάτη απουσίες Ρεάλ, στη χειρότερη φετινή έκδοση της, ηττήθηκε έπειτα από 10 χρόνια με εντελώς κάτω τα χέρια 1-0 στη Μαγιόρκα και έπεσε από την κορυφή.

Νάτσο, Καρβαχάλ, Βαράν, Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ, Ασένσιο, Αζάρ. Η απουσία τους άδειασε το ρόστερ και θα μπορούσε να αποτελεί μία ξεκάθαρη δικαιολογία. Οχι όμως όταν είσαι η Ρεάλ και θέλεις να παραμείνεις στην κορυφή. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι στο “Iberostar”, οι Μαδριλένοι μόνο ότι μπήκαν να τα δώσουν όλα δεν έδειξαν. Σε ένα γενικά κακό ματς, η Μαγιόρκα εμφανίστηκε πιο παθιασμένη, οι φιλοξενούμενοι ήταν σε άλλο τόπο και χρόνο, είχαν μόνο μία καλή στιγμή και η εύλογη συνέπεια ήταν το 1-0 να θεωρηθεί απόλυτα φυσιολογικό και δίκαιο.

Αναγκαστικά ή μη, ο Ζιντάν παρέταξε την ομάδα του με επιθετικό δίδυμο, το οποίο δεν συνδυάστηκε ποτέ. Το ίδιο ανούσια κινήθηκε και το κέντρο, ενώ Ισκο και Χάμες δεν πρέπει να έπαιξαν ποτέ πασούλες. Ολη η λειτουργία των Μερένγκες ήταν χάλια και απείλησαν μονάχα στη φάση με το δοκάρι του Μπενζεμά (27′). Νωρίτερα (7′) η τέλεια ενέργεια και το curler του Λάγο Τζούνιορ στην αριστερή γωνία του Κουρτουά, είχε ουσιαστικά εκείνο το λεπτό διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Η αποβολή του Οντριοθόλα (74′) δυσκόλεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα για τη Ρεάλ, που μέχρι το φινάλε μπορεί να πίεσε, μα δεν βρήκε ούτε μία κανονική ευκαιρία. Και κάπως έτσι έπεσε από την 1η θέση και βρέθηκε στο -1 από την Μπαρτσελόνα, μετρώντας προβλήματα, γκρίνιες και έχοντας ένα κρίσιμο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη Τρίτη.